• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To su Kingsi: Zaigraju plej-of košarku, puknu od tima sa 9 poraza u nizu!

Autori mondo.rs Autori Nikola Janković

Pred jedino gostovanje u narednih pet mečeva, ali direktnom rivalu u trci za osmo mesto, naš tandem šutirao je zbirno 2/9 za tri poena - Bogi 1/4, Beli 1/5.

 Kingi poraženi - Bogdanović i Bjelica loši Izvor: AP Photo/Rich Pedroncelli, Tanjug

Devet pobeda u 12 mečeva kod kuće i na strani, pa poraz pred svojim navijačima od tima koji je doputovao sa Istoka bez dvojice najboljih igrača i u seriji od devet neuspeha.

To su Sakramento Kingsi.

Bogdan Bogdanović postigao je 13 poena uz šest skokova i pet asistencija, a Nemanja Bjelica sedam poena uz pet skokova i tri asistencije u utakmici koju su Filadelfija Seventisiksersi dobili bez povređenih Džoela Embida, Bena Simonsa i Džoša Ričardsona – 108:125.

Iste noći, samo na suprotnoj strani SAD, Nikola Jokić inicirao je preokret koji je u pobedu pretvorio Džamal Marej "klač" poenima na 5,1 sekund pre kraja.

Sakramento - Filadelfija.
Izvor: YouTube

Zapad: L. A. Lejkers 47-13, L. A. Klipers 43-19, Denver 42-20, Hjuston 39-22, Juta 39-22, Oklahoma 38-24, Dalas 38-25, Memfis 31-31, Portland 28-35, Sakramento 27-35, San Antonio 26-34, Nju Orleans 26-36, Finiks 24-38, Minesota 19-42, Golden Stejt 14-49.

Pred jedino gostovanje u narednih pet mečeva, ali direktnom rivalu u trci za osmo mesto, naš tandem šutirao je zbirno 2/9 za tri poena - Bogi 1/4, Beli 1/5.

Poput ostalih igrača iz startne petorke, Diarona Foksa (23 poena, 0/4 za tri, 3 sk, 5 as), Harisona Barnsa (15 poena, 2/3 za tri, 6 sk, 5 as) i Harija Džajlsa (10 poena, 5/8 iz igre), i Bogdanović i Bjelica završili su meč sa prilično negativnim plus/minus indeksom.

"Ovo je bila jedna od onih utakmica u kojima smo iz nekog razloga imali pogrešan pristup. Uvek će biti izgubljenih lopti kao posledica igre protivnika. Ali mi deluje kao da smo večeras podelili četiri ili pet lopti na nekarakterističan način", rekao je trener "kraljeva" Volton pred utakmicu sa Trelblejzersima u Portlandu svega 24 sata kasnije.

Izvor: Tanjug, Rich Pedroncelli/AP


Najzaslužniji za to bio je Tobajas Heris, koji je 28 poena ubacio šutirajući 7/16 za dva i 4/6 za tri poena, uz još 14 poena i tri skoka za "plus 21" sa njim na parketu. Šejk Milton postigao je 20, a Al Horford 18, uz osam skokova i šest asistencija za prvu pobedu Siksersa na strani još od 20. januara i gostovanja Netsima u Bruklinu.

"Kada čujete taj datum, podseti vas da je bilo dosta", rekao je trener Bret Braun.

Filadelfija nijednog trenutka nije gubila, a imala je i 16 poena prednosti u četvrtoj četvrtini.

Pročitajte sve rezultate NBA mečeva odigranih prethodne noći, u kojoj se Stef Kari vratio na teren posle dugog oporavka od loma kosti šake, a Kavaj Lenard održao još jednu košarkašku lekciju Džejmsu Hardenu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC