• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cibona - Partizan u praznoj hali!

Autor Mirjana Šegan

Zagrebački klub obavestio javnost da će poslednji duel ligaškog dela ABA lige protiv crno-belih, u petak, biti odigran bez prisustva publike

 Cibona - Partizan bez gledalaca Izvor: Guliver/Getty images/Alex Caparros

Meč 22. kola ABA lige između Cibone i Partizana, zakazan za petak od 18 časova u Košarkaškom centru Dražen Petrović u Zagrebu, igraće se bez prisustva gledalaca.

Zagrebački klub saopštio je da je takva odluka doneta shodno preporuci i opsežnim konsultacijama sa Sektorom civilne zaštite o merama opreza zbog širenja koronavirusa.

Možda će vas zanimati

Osim tog meča, Cibona je odlučila da iza zatvorenih vrata odigrao i duel u hrvatskom prvenstvu protiv Škrljeva u nedelju.

Cibona je već igrala meč bez publike u regionalnom takmičenju, u prošlom, 20. kolu, kada je gostovala ekipi Primorske u Kopru.

Zbog epidemije koronavirusa bez gledalaca je igran i duel Cedevita - Budućnost, kao i meč ABA 2 lige MZT - Lovćen, a i ekipa Budućnosti neće dozvoliti ulaz navijačima na tribine, nakon što je ministar zdravlja Crne Gore Kenan Hrapović doneo odluku da se svi sportski događaji do daljeg u toj zemlji igraju bez prisustva publike.

Meč Cibona - Partizan neće biti jedini bez publike u poslednjem kolu ligaškog dela ABA lige. Bez prisutva gledalaca igraće se i Primorska - Ikogea (petak, 20.00) i Budućnost - FMP (nedelja, 18.00), kao i meč ABA 2 lige Split - Široki

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC