• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović je morao da se oglasi: Ko me je zvao i gdje idem?

Autor Milutin Vujičić

"Žoc" o napisima u medijima koji su aktuelni prethodnih nedjelja...

 Zeljko-Obradovic-Fenerbahce-ugovor Izvor: MN PRESS

Zbog pandemije korona virusa stopirana su sva košarkaška prvenstva, a uprkos tome što nema dešavanja - jedna od "najvrelijih" tema u medijima ovih dana je Željko Obradović.

Turski mediji prvo su pisali o tome da je "Žoc" odlučio da napusti Fenerbahče i da od naredne sezone vodi Barselonu, da bi se potom pojavila informacija da će gotovo sigurno ostati trener viceprvaka Turske - pošto je postignut usmeni dogovor.

Možda će vas zanimati

Zbog svih tih informacija - Obradović je osjetio dužnost da se oglasi i razriješi dilemu navijačima koji ovih dana brinu o njegovoj budućnosti.

"Ja sam trener Fenerbahčea do juna 2020. godine. Što se tiče produžetka ugovora, rekao sam da nisam pričao ni sa kim iz mog kluba, kao ni iz BILO KOG drugog kluba. Nisam dobio nijednu ponudu do sada!", naglasio je Željko Obradović za "Sportando".

Nezvanično, pričalo se da je sa Fenerbahčeom postigao dogovor oko produžetka saradnje na još dvije sezone, uz još jednu uslovnu, ali čini se da je neko požurio s informacijom.

"Sve informacije gde se spominju moje ime i bilo koji klub koji nije Fener - jednostavno nisu tačne.To je sve fejk njuz!", kazao je srpski trener koji se trenutno nalazi u Beogradu, pošto je prošlog mjeseca stigao iz Istanbula u jeku pandemije korona virusa.

"Samo da budem jasan, moj prioritet je da ostanem u Fenerbahčeu", zaključio je Obradović koji je sa ovim klubom do sada osvojio već 11 trofeja - uključujući i jednu Evroligu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC