• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić-Kuridža: Ne znam šta da očekujem, samo da ne bude povreda

Autori mondo.rs Autori Tanjug

Iskusni košarkaš Crvene zvezde kaže da dva mјeseca nije šutnuo loptu na koš

 Marko-Jagodic-Kuridza-KK-Crvena-zvezda-trening-nastavak-sezone-korona-virus Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana vratili su se treninzima, i to na otvorenom - u parku, u ponedjeljak, a početkom sljedeće nedjelje uradiće to i najveći rival - Crvena zvezda.

Košarkaši crveno-bijelih zajedno sa članovima juniorskog tima, stručnog štaba i menadžmenta podvrgli su se testiranju na korona virus prije povratka na parket.

Možda će vas zanimati

Iskusni Marko Jagodić-Kuridža kaže da su dugo bili van košarke, da sa nestrpljenjem svi igrači očekuju da se sezona završi na terenu, ali da je i dalje neizvjesno da li će se i kada to dogoditi. 

"Mi smo sportisti, želja nam je da se odluči na terenu. Nije naše da pričamo, imaju ljudi koji odlučuju o tome. Naše je da se fokusiramo na trening. Dva mjeseca nisam šutnuo na koš, ne znam šta ni da očekujem, ali polako, da se uvedemo u treninge i izbjegnemo povrede", poručio je krilni centar Crvene zvezde.

Istakao je da je proveo dosta vremena sa djecom u proteklom periodu.

"Nije bilo lako, ali ni ostalim ljudima nije bilo lako, mjere popuštaju, ali moramo da budemo obazrivi da ne bi došlo do nekog pogoršanja. Sad ćemo početi da treniramo lagano, sigurno da je ovo nešto novo, kao sportistima dva mjeseca u kući bilo je specifično, i sada ćemo vidjeti ko je u kakvom stanju", rekao je Jagodić-Kuridža.


Mladi Nikola Jovanović naveo je da je pauza bila specifična i da mu je teško pala, ali da je učinio sve da je iskoristi na najbolji način.

"Imao sam i malu teretanu, održavao kondiciju. Teško je, cijele sezone sam čekao šansu, nadao sam se, posebno u Superligi, ali šta je, tu je. Čekamo 24. maj, Evroliga diktira sve, najvažnije je da smo polako krenuli i da se vratimo kroz treninge", istakao je Jovanović.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC