• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad (ili ako) se fudbal vrati, Englezi žele da zabrane ove tri stvari

Autor mondo.ba

Odluka bi se odnosila na period do kraja sezone, a moguće je da bi mjere bile produžene na još 12 mjeseci

 Engleska zabrana tri stvari Izvor: MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE

Kada je u pitanju trenutno stanje po pitanju nastavka takmičenja u ligama "petice" koje su stopirane zbog pandemije korona virusa, Francuzi su odlučili da "sviraju kraj" i otkažu dalji dio sezone, dok su Nijemci prvi (i za sada jedini) odlučili da će fudbala biti i to u drugoj polovini maja (iako i dalje postoje određene nedoumice).

Možda će vas zanimati

Serija A je još uvijek "u magli", dok se Englezi, zajedno sa Špancima, nadaju da bi lopta mogla ponovo da se zakotrlja u junu.

Na Ostrvu je preostalo da se odigra još 12 kola, a list "Telegraf" objavio je čemu, najvjerovatnije, nećemo moći da svjedočimo u slučaju da bude donesena odluka da se takmičenje završi na terenu, kako je i planirano.

Jedna od mjera bila bi potpuna zabranja pljuvanja na teren (o čemu je ranije govorio glavni doktor FIFA), dok ovaj list takođe ističe da bi nedopustivi potezi bili grupna proslava pogotka i zamjena dresova na kraju utakmice.

"Telegraf" napominje da bi se ove mjere za početak odnosile do kraja tekuće takmičarske sezone, te da postoji mogućnost da se iz predostrožnosti produže na još 12 mjeseci.

Konkretnije informacije o nastavku Premijer lige mogle bi da se očekuju u nedjelju, za kada je planirano obraćanje premijera Borisa Džonsona, od kojeg se očekuje da saopšti novine po pitanju ublažavanja restriktivnih mjera.

Kada je riječ o tome kako bi Premijer liga mogla da izgleda, neke od opcija o kojima se već govorilo je skraćivanje utakmica, igranje na neutralnom terenu i uvođenje pet izmjena tokom meča.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC