• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Iskupiću se Zvezdi, još mislim o promašaju": Lesor o onom ziceru u Morači

Autor Mladen Šolak

Nekadašnji centar crveno-belih govorio je o promašenom šutu po kojem će ga navijači Zvezde i danas pamte.

 "Iskupiću se Zvezdi, još mislim o promašaju": Matijas Lesor o onom ziceru u Morači Izvor: MN PRESS

Matijas Lesor, nekadašnji centar Crvene zvezde, ostaće zauvek upamćen među navijačima crveno-belih kao tragičar i krivac za gubitak "jadranske" titule u sezoni 2017/18.

Eksplozivni francuski centar imao je u trećoj utakmici finalne serije protiv Budućnosti šansu da zicerom uz zvuk sirene donese Zvezdi pobedu, da "vrati brejk" i da je dovede samo na korak od odbrane titule.

Možda će vas zanimati

Međutim, promašio je i nedugo potom je napustio klub.

Prošle nedelje je na sajtu Košarkaškog arbitražnog tribunala (BAT) objavljeno da je Lesor tužio Zvezdu zbog zakasnelih isplata, ali je ta vest brzo demantovana i u klubu i od igračevog agenta, Miodraga Ražnatovića.

Ovog ponedeljka, francuski reprezentativac i osvajač svetske bronze u Kini govorio je u intervjuu za Sport klub o promašaju koji mu je obeležio karijeru iz ugla ovdašnjih ljubitelja košarke.

"Definitivno najgora uspomena iz moje dosadašnje karijere, i do danas mislim o tom promašaju i o tome šta bi se dešavalo i kako bi se dalje stvari odvijale da sam dao koš tada. Zapravo, prošle sezone sam u Unikahi imao istu takvu situaciju kada je Brajan Roberts promašio šut, i zakucao sam ovog puta. Ne znam ni sâm zašto u Podgorici nisam zakucao, devet od deset puta bih u toj situaciji dao koš, a to je bio taj deseti. Nisam imao sreće -  kao što sam već rekao, osećam se da dugujem timu i navijačima nešto. Kada bih mogao da vratim vreme bih, a ako se nekada vratim u klub, trudiću se da se iskupim", rekao je Lesor.

Izvor: MN PRESS

Posle Zvezde, on je igrao za Unikahu i Bajern i u obe sezone je gostovao crveno-belima. Minule zime, u dresu nemačkog kluba, dočekan je poklonom i aplauzom publike.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC