• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rašon Tomas: Svi me pitaju što sam ostao u Beogradu! To je prosto...

Autor Mladen Šolak

"Ovdje mi je prijatno, nije to bila velika odluka za mene".

 Rason-Tomas-Beograd-TV-spot-Cvija-Poziv-Instagram-prijava-nastavak-sezone-intervju Izvor: MN PRESS

Partizanov trener Andrea Trinkijeri stigao je ove nedjelje u Beograd iz Italije, dan kasnije vodio ekipu na treningu u dvorani, a jedini stranac na kojeg trenutno može da računa je Rašon Tomas.

Američki krilni centar jedini je inostrani košarkaš crno-bijelih koji je tokom pandemije virusa korona sve vrijeme u Beogradu, a u razgovoru za "BC Partizan TV" rekao je da ga svi pitaju za tu odluku.

"Volim Beograd, zabavno je biti u ovom gradu. Ovo mjesto je kul. Svi me pitaju to pitanje, kao da je bizarno ostati ovdje. Osjećam se prijatno, nije to bila jako velika odluka za mene. Cijela situacija sa pandemijom bila je ozbiljna za mnoga domaćinstva, održavam komunikaciju sa svojoj porodicom, svi su u redu"

Tokom pauze, on je zajedno sa saigračem Novicom Veličkovićem i nekadašnjim asom crno-bijelih Sašom Pavlovićem učestvovao u snimanju muzičkog spota. Njih trojica su gostovali Stefanu Cvijoviću Cviji u pravljenju videa za pesmu "Poziv".

Osim toga, provodio je vrijeme u stanu, čitajući, igrajući igrice...

"Čitao sam knjige, igrao video igre, čuo sam se sa bivšim saigračima i sa članovima porodice koji su kod kuće. Pokušavamo da ostanemo u kontaktu", rekao je on.

Takođe, popularan je bio i snimak koji je Tomas objavio na društvenim mrežama, a na kojem sa prozora svoje zgrade u "Beogradu na vodi" javlja policiji da su neki prekršili policijski čas i bili na ulici dok je to bilo zabranjeno.

Dobro raspoloženi Amerikanac kaže da je sve to bila šala.

"Ne, to je bila samo šala, vidio sam ih napolju poslije pet. Tih dana smo dobijali dosta poruka od tim-menadžera da ostanemo kod kuće. Kada sam vidio da su oni napolju i da se zabavljaju, čovječe... Ali naravno, to je bila šala. Ne bih nikada prijavio djecu zato što se zabavljaju".

Poslije dva mjeseca bez treninga, osjeća se spremno da krene ispočetka.

"Veoma sam uzbuđen. Bilo je drugih prioriteta u odnosu na košarku, dobro je to za naša tijela, odmorili smo, ali sa druge strane bili smo gladni da igramo. Htjeli smo da se vratimo na teren od prvog dana, ovo je blagoslov za nas".

Na pitanje šta misli o tome kako će sezona biti završena, Tomas kaže...

"Bez obzira šta se dešava, cilj nam je isti. I dalje želimo titulu, i dalje smo posvećeni tome. Zaustavljeni smo kada smo bili na vrhu i uradićemo sve što možemo da bi stvari išle u tom pravcu. Za nas je najvažnije da se pripremimo za to", dodao je on

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC