• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posle Brauna... Piters? Zvezda pronašla plejmejkera!

Autor Dušan Ninković

Crveno-beli će i naredne sezone igrati Evroligu, pa su neophodna pojačanja.

 KK-Crvena-zvezda-pojacanje-za-Evroliga-odlazak-Lorenzo-Braun-dolazak-Lamar-Piters Izvor: MN PRESS

Ko će organizovati napade Crvene zvezde naredne sezone? Videćemo, pošto do tada ima još vremena, ali su glasine počele da kruže. Jedna od njih stiže iz Turske.

Tamošnji košarkaški novinar Fejsu Jahabejoglu prenosi kako su crveno-beli ''naciljali'' prvo pojačanje za novu sezonu. To bi trebalo da bude Lamar Piters, momak koji igra na poziciji plejmejkera.

Možda će vas zanimati

Piters je 2019. godine završio koledž Misisipi, ali nije uspeo da se probije na NBA draftu. Umesto toga, našao se u Razvojnoj ligi, gde je nosio dres filijale Njujork Niksa, Vestčestera. To mu je, za sada, jedini klub u karijeri.

Mladi košarkaš će 19. juna proslaviti 22. rođendan, visok je 183 centimetra, a težak 84 kilograma. Tokom sezone je beležio 17.8 poena, 7.3 asistencije, 2.8 skokova i 1.4 ukradenu loptu. Istovremeno, on je postavio rekord ''franšize'' sa 19 asistencija na jednom meču.

Momak iz Nju Orleansa je, po pisanju turskog novinara, rizik koji bi mogao da se isplati. Ukoliko se mladi košarkaš i beogradski klub ne dogovore, Jahabejoglu smatra da bi u priču mogli da se uključe i neki turski klubovi, spremni da ponude odlične uslove za nastavak karijere organizatora igre.

Već je prilično jasno da Crvena zvezda neće moći da zadrži Lorenza Brauna, za čije je usluge bio zainteresovan Panatinaikos. Čak i da se to ne desi, na stolu će biti ponuda za momka koji se u Crvenoj zvezdi odigrao prvu evroligašku sezonu u karijeri. A to znači da će beogradski tim morati da traži alternative.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC