• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan stranac napustio Partizan!

Autori Milutin Vujičić Autori Sportski žurnal

Pričalo se o produžetku saradnje, ali...

 Brajan-Angola-napustio-KK-Partizan Izvor: MN PRESS

Dok u Partizanu čekaju rasplet oko situacije u Evroligi, gdje je Panatinaikos podnio zahtjev za istupanjem, Humsku je napustio još jedan stranac.

Brajan Angola (26, 198cm) više nije košarkaš Partizana. Kolumbijac je posljednji koji je pojačao redove crno-bijelih, "Sportski žurnal" piše da se ostanak spominjao kao ozbiljna mogućnost, ali je na kraju ipak došlo do razlaza dvije strane.

Možda će vas zanimati

Angola je stigao kao pojačanje za ABA ligu, međutim nastupio je samo na dvije utakmice, prije svega jer je takmičenje prekinuto zbog pandemije korona virusa.

Debitovao je u Novom Mestu protiv Krke, da bi mu posljednji meč bio protiv Mege kada je upisao 16 poena i sedam skokova, ali se ispostavilo da ga navijači Partizana više neće vidjeti u crno-bijeloj opremi pošto se po proglašenju vanrednog stanja vratio kući.

"Moja druga godina kao profesionalca se nje završila na način kako sam mislio da će biti, ali Bog je imao svoj plan. Hvala mojim trenerima, navijačima na sjajnoj godini. Sezonu sam počeo na sjajnom mjestu, završio je na još boljem, u boljoj situaciji. Hvala Ostendeu na ljubavi, hvala Partizanu na novoj šansi. Uzbuđen sam da vidim šta je sljedeće i šta je budućnost spremila za mene", napisao je Brajan Angola u poruci na svom Instagramu.

Angola je imao opciju produžetka saradnje, ali Partizan nije želio da je iskoristi, tako da je Kolumbijac četvrti košarkaš koji se oprostio od navijača.

Pre njega to su uradili Džejms Makadu, Redži Reding i Žanis Pejners.

"Žurnal" piše da su ugovori istekli i Novici Veličkoviću, Nemanji Gordiću i Stefanu Birčeviću dok su svi ostali i dalje članovi Partizana, a da ostaje još da se vidi šta će biti sa trojicom košarkaša (Nikolić, Janković i Miletić) koji su bili na pozajmicama.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC