• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Senzacija sa Ostrva: Umara Sadika želi Mančester junajted!?

Autor Milutin Vujičić

Traže ga mnogi, ali ovo je do sada najveće ime...

 Umar-Sadik-transfer-Mancester-junajted Izvor: MN PRESS

Umar Sadik bio je najbolji pojedinac posljednjeg duela Partizana i Crvene zvezde (1:0), a to nije promaklo brojnim skautima evropskih klubova koji su bili u Humskoj!

Tokom jučerašnjeg dana spominjalo se da ga prate Lil i Valensija, ali mediji sa Ostrva imaju još veće ime na naslovnim stranama. "The Sun" piše da Umara Sadika želi i slavni Mančester junajted, pošto su ga s velikom pažnjom pratili protiv Crvene zvezde!

Možda će vas zanimati

Sadik nije postigao gol u derbiju, ali je konstantno mučio odbranu Zvezde i "izlomio" je Degeneka prije asistencije za pobjedonosni gol Natha, a uz to dobio je veliki broj duela, posjeda...

Nigerijski napadač oduševio je navijače i izmamio aplauze, a posebno je inspirisao bivšeg sportskog direktora Ivicu Ilieva koji ga je poslije meča hvalio, kazavši da je to fudbaler "kakvog Srbija do sada nije vidjela".

"The Sun" piše da su ga pratili još Milan, CSKA i Spartak, a podsjećaju da je Ole Gunar Solskjer mogao da se uvjeri u kvalitete Umara Sadika još jesenas.

Partizan i Mančester junajted sastali su se u grupnoj fazi Lige Evrope, kada su oba duela pripala "crvenim đavolima", a visoki napadač iz Nigerije nije uspio da se upiše u strelce u Humskoj i na "Old Trafordu", ali je zato postigao četiri gola protiv Astane.

Izvor: MN PRESS

Sadik ima sjajnu statistiku ove sezone (17 golova i 16 asistencija) i nije iznenađenje što ga prate mnogi klubovi, a vidjećemo da li će ga Partizan prodati već poslije prve godine u klubu.

Nigerijac je stigao ljetos na pozajmicu iz Rome, ali poslije odličnih partija odlučili su odmah da ga kupe učinivši ga najskupljim fudbalerom u istoriji (1.700.000 evra). Već zimus je Partizan bio u nedoumici da ga proda pošto su stizale ponude sa Istoka.

Umar Sadik ima 23 godine i do sada je igrao za Speciju, Lavanjese, Romu, Bolonju, Torino, Bredu, Rendžers i na kraju Partizan.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Šala

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC