• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kasiljas se povlači iz predsjedničke trke?

Autor mondo.ba

Ništa od kandidature

 Iker Kasiljas neće biti predsjednik Fudbalskog saveza Španije Izvor: Guliver/Getty Images/Shaun Botterill, SHAUN BOTTERILL/GETTY IMAGES EUROPE

Iker Kasiljas, legendarni golman madridskog Reala i reprezentacije Španije, ipak neće, prema posljednjim informacijama, biti kandidat za predsjednika Fudbalskog saveza Španije.

Možda će vas zanimati

Kasiljas, koji se na klupskoj listi Los Blankosa nalazi na drugom mjestu po broju odigranih utakmica (725), iza Raula Gonzalesa (741), ranije tokom godine je otkrio, u izjavi za španske medije, da planira da "izađe na crtu" aktuelnom prvom čovjeku španskog fudbala Luisu Rubijalesu, koji se na toj funkciji nalazio od 2018. godine.

Ipak, prema navodima medija sa Pirinejskog poluostrva, proslavljeni golman i osvajač 19 trofeja sa Madriđanima povlači se iz predsjedničke trke.

"Marka", između ostalog, navodi da Kasiljas smatra da se predsjednički izbori, zakazani za 17. avgust, održavaju "prerano", s obzirom na situaciju oko korona virus, te da taj termin "favorizuje sadašnje rukovodstvo i stavlja Kasiljasa u neravnopravan položaj jer ne bi imao dovoljno vremena za ravnopravnu borbu."

Povlačenjem Kasiljasa, koje tek treba da bude potvrđeno, nekadašnji defanzivac Ksereza i Levantea ostao bi jedini kandidat za predsjedničku funkciju.

Prije dvije godine, Rubijales je razlikom od 24 glasa (80:56) pobijedio protivkandidata Huana Luisa Lareu, koji je od jula 2017. godine bio v.d predsjednika nakon što je dotadašnji prvi čovjek španskog fudbala Anhel Marija Viljar uhapšen zbog korupcije, zbog čega je podnio i ostavku. 

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC