• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je sve bio u društvu zaraženog igrača Partizana: Đoković, Jokić...

Autor Milutin Vujičić

Janković je bio prvo na fudbalskom derbiju, pa učestvovao u revijalnoj košarkaškoj utakmici.

 Nikola-Jankovic-ima-korona-virus-ko-je-sve-bio-u-kontaktu-s-njim-utakmica-Deki-Ciao-Novak-Djokovic Izvor: MN PRESS

Korona virus u redovima Partizana!

Nije prošlo dugo od objavljivanja inicijalne vijesti da je jedan košarkaš crno-bijelih zaražen COVID-19 do potvrde na zvaničnom sajtu da je u pitanju Nikola Janković. Iz tabora Partizana saopštili su da će svi ostali biti preventivno testirani, a kao i kod svih ostalih slučajeva zaraze, proverava se s kim je sve inficirani bio u kontaktu.

Možda će vas zanimati

Partizan je saopštio da Janković nije imao tipične simptome za korona virus, ali dobro je poznato da i asimptomatski pacijenti mogu da budu prenosioci COVID-19.

Poznato je da je Janković prošle srijede bio na fudbalskom derbiju u Kupu Srbije između Partizana i Crvene zvezde (1:0), kao i svi ostali prvotimci crno-ijbelih (zajedno s trenerom Trinkijerijem) koji su u Srbiji, da bi dan kasnije nastupio na revijalnom meču u čast Dejana Milojevića.

Srpski trener je poslije osam sezona napustio Megu, a klub tim povodom organizovao ispraćaj u vidu utakmice na kojoj su nastupili bivši i sadašnji igrači "malog velikog kluba".

Janković je bio dio ekipe "Deki Ćao", u kojoj su nastupali igrači kojima je Milojević u nekom trenutku karijere u Megi bio trener, a tu je bilo još mnogo poznatih imena, s tim da je naravno rano prejudicirati da je bilo ko od njih zaražen.

U timu za koji je igrao Janković igrali su Nenad Miljenović, Nikola Rebić, Jovan Novak, Ognjen Jaramaz, Nemanja Dangubić, Đorđe Simeunović, Rade Zagorac, Boris Savović, Marko Luković, Novica Veličković, Milenko Veljković, Stefan Fundić i Nikola Milojević, dok su u "rivalskom" timu bili svi oni koji trenutno imaju ugovor sa Megom.

Osim njih, utakmici je prisustvovao i veliki broj novinara, navijača, kao i sportskih ličnosti poput Nikole Jokića, Novaka Đokovića, Dejana Radonjića, Predraga Danilovića, Duška Vujoševića, Saše Obradovića, Miodraga Ražnatovića i mnogih drugih.

Podsjetimo, COVID-19 se prenosi kapljičnim putem, a nije tajna da na utakmici košarkaši i ostale sportske ličnosti nisu imale maske i rukavice, koje se koriste preventivno u cilju sprečavanja širenja virusa.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC