• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović otkrio do kada SIGURNO NEĆE raditi: Bila je teška odluka!

Autor Mladen Šolak

Trofejni stručnjak obratio se navijačima Fenerbahčea i čitavoj javnosti.

 Željko Obradović poruka poslije odlaska iz Fenerbahčea Izvor: DAVID RAMOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Sat prije ponoći prema centralnoevropskom vremenu, Željko Obradović i Fenerbahče su se zvanično rastali.

Najtrofejniji evropski trener napustio je klub u kojem je radio sedam godina i to potvrdio u oproštajnoj poruci.

Možda će vas zanimati

 Pročitajte je u cjelosti. 

"Prošle nedelje imao sam veoma tople i iskrene razgovore sa našim predsjednikom Alijem Kodžom, potpredsjednikom Semihom Ozsojem i generalnim menadžerom Mauricijom Gerardinijem. Tada sam se dogovorio sa njima da se vratim u Beograd i da provedem nekoliko dana u porodičnom okruženju. Doneo sam jednu od najtežih odluka i odlučio da godinu dana pauziram od rada.

Na samom kraju ovih divniih sedam godina, htio bih da svim srcem zahvalim na podršci našem bivšem predsjedniku Azizu Jildirimu i njegovom menadžmentu, našem trenutnom predsjedniku Aliju Kodžu, potpredsjedniku Ozsoju i čitavom menadžmentu. Takođe bih htio da naglasim podršku koju su nam Ulker, Doguš grup i Beko pružali svih ovih godina, kao i svi drugi poslovni partneri.

Osim toga, htio bih da zahvalim rukovodstvu muškog košarkaškog tima, koji je vodio Mauricio Gerardini. Zajedno smo podijelili divne momente. Istovremeno, htio bih da zahvalim svim trenerima i medicinskom osoblju u mom stručnom štabu, za sve što smo zajedno uradili, a najvažnije za naše partnerstvo, čak i u teškim vremenima.

Izvor: MN PRESS

Šaljem i veliku zahvalnost igračima sa kojima sam radio u ovih sedam godina. Oni su bili najvažniji činilac u sjajnim rezultatima koje smo ostvarili.

Naravno, posebnu zahvalnost trebalo bi izraziti navijačima, jer bez njih ovaj posao nema smisla. Uvijek su pokazivali beskrajnu podršku i ljubav tokom ovih sedam godina. U tom periodu učinili su da doživim mnogo uspomena koje nikad neću moći da zaboravim.

Bila mi je velika čast i radost da budem dio velikog kluba kao što je Fenerbahče. Ovo je novi početak Fenerbahčea, a nije kraj. Siguran sam da će navijači nastaviti da podržavaju klub u ovom procesu i da ćemo imati priliku da slavimo velika sportska dostignuća kao i ranije", napisao je Željko Obradović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC