• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šćepanović stigao uz Čerčila i Selimovića: Krv, suze i znoj!

Autor Pavle Knežević

Čuli smo i sjajne vesti o stručnom štabu!

 Vlado-Scepanovic-promocija-potpisao-ugovor-dve-godine-Cercil-Selimovic-krv-suze-i-znoj-KK-Partizan Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Vlado Šćepanović je potpisao ugovor na dve godine i u svom prvom obraćanju javnosti citirao je britanskog ratnog premijera, ali i srpskog pisca da se predstavi.

Rečima Vinstona Čerčila je obećao "krv, suze i znoj" u radu, a onda je citirao Mešu Selimovića da je čovek ono što radi, a ne šta priča i misli: "Nisam čovek od velikih reči, predstaviću se na terenu".

Možda će vas zanimati

Predsednik Partizana otkrio je i sastav stručnog štaba, a navijače će sigurno obradovati da će se kondicijom igrača i dalje baviti profesor Vladimir Koprivica, verovatno i najveći stručnjak za fizičku spremu na ovim prostorima. U stručnom štabu će ponovo biti Aleksandar Matović, a vraća se i Dejan "Džoli" Mijatović.

"Ostvarila se jedna od mojih najvećih životnih želja. Velika čast i zadovoljstvo i stvarno velika obaveza. Ja mogu da kažem onu čuvenu čerčilovsku, da obećam krv, suze i znoj. U sportu je nezahvalno prognozirati, ali zna se ko je i šta je Partizan i zna se gde Partizan treba da bude. Na poziciji sam gde su bila mnoga velika imena, to je neopisiva čast. Hvala upravi što mi je dala mogućnost tu da dođem. Mnogi treneri sanjaju o ovoj poziciji, ali nemaju tu privilegiju", rekao je Šćepanović.

Ambicije ne izostaju...

"Velika su očekivanja od ove sezone i sa moje strane, i kluba, i ljudi koji vole klub. Ono što uvek volim da kažem, što je velika istina i što je rekao veliki pisac Meša Selimović: Mi smo ono šta radimo, a ne šta mislimo i pričamo. Nisam čovek od velikih reči i obećanja, više sam neko ko to želi da pokaže na terenu, takav sam bio i kao igrač i sada kao trener. I moje predstavljanje će biti na terenu, a ne kroz reči", rekao je Šćepanović.

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović rekao je da klub ni u jednom trenutku nije imao dilemu kada je trener u pitanju i obećao je punu podršku.

"Kada je pre nešto više od 10 dana gospodin Trinkijeri doneo odluku da više neće biti trener, ona nas je na neki način okrenula ko će biti. Od 2018. kada je došao ovaj stručni štab, tu su bili Šćep i ostali, svi smo budno posmatrali njihov rad i od početka sam imao osećaj da će jednog dana biti trener Partizana", rekao je Mijailović.

Predsednik crno-belih je istakao da je veći deo tima ostao na okupu.

"Nismo mnogo ni tražili, ni tragali, bilo je mnogo ponuda od menadžera, ali od dana kada smo ostali bez prvog trenera, svi u klubu smo želeli samo njega. Imaće punu podršku od mene kao predsednika kluba i od svih struktura u klubu. Bilo je vreme da Partizan dobije trenera koji je čistokrvni partizanovac, koji će dati sve od sebe da nastavimo tamo gde smo stali 15. marta. Više ne žalimo za tim, idemo napred. Uspeli smo da sačuvamo tim, iako je bilo mnogo pritisaka da nam se rasturi, uz jednog ili dvojicu igrača. Želim Vladi mnogo sreće", rekao je Mijailović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC