• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sakramento hoće da zadrži Bogdana, ali... Da li je za njega pametno da ostane?

Autor mondo.rs

Tim koji ima najduži niz sezona u NBA ligi bez plej-ofa želi da zadrži Bogdana Bogdanovića i posle odlaska Vlada Divca, međutim mnogo je "ali" u računici.

 Sakramento hoće da zadrži Bogdana, ali... Da li je za njega pametno da ostane? Izvor: Guliver/Getty images/Ezra Shaw, Ezra Shaw/Getty Images North America

Bogdanu Bogdanoviću (28) istekao je trogodišnji ugovor sa Sakramentom, ali to ne znači i da će napustiti Kingse ovog leta.

Naime, Bogdanović ima status "ograničeno slobodnog igrača" što u praksi znači da Sakramento ima pravo da izjednači svaku ponudu koju srpski košarkaš dobije i tako ga zadrži, odnosno mogu da dignu ruke od toga i prepuste ga drugom timu.

Kakav nas epilog zapravo čeka? Teško je reći u ovom trenutku…

Bogdanović je posle "mehura" stigao u Beograd gde se odmara, a u međuvremenu desile su se promene u Kingsima, najveća se tiče odlaska Vlada Divca sa mesta generalnog menadžera kluba.

Anketa

Da li Bogdan Bogdanović treba da ostane u Kingsima?

  • Da

    0% (0)

  • Ne

    100% (14)

Da li Bogdan Bogdanović treba da ostane u Kingsima?

Rezultati

To znači da Divac, koji je i doveo Bogdanovića, neće pregovarati s njim oko produžetka saradnje. Sada je sve na njegovom nasledniku Monteu Mekneru, a deluje da su i njegove želje da Bogdanovića zadrži u Kaliforniji, a ne da ga prepusti drugom klubu.

"Uspeo sam da stupim u kontakt i pričam sa Bogdanom, on je bio veliki deo najboljih delova našeg tima prošle godine. Veliki je deo ovog tima", naveo je Mekner za američke medije.

Prethodno su Kingsi nudili Bogdanoviću novi ugovor, koji je Srbin odbio jer nije bio zadovoljan finansijskim uslovima, odnosno pametno je sačekao leto pošto ono uvek nosi više opcija za igrače.

Već se pričalo da ga žele Lejkersi…

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC