• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zakazano finale - Majami i Lejkers za titulu: Adebajo srušio Boston, udariće Batler na Lebrona!

Autor mondo.rs

Čeka nas spektakularna borba za šampionski prsten...

 NBA liga finale Istoka MAJAMI - BOSTON 125:113 Izvor: Guliver/Kevin C. Cox/Getty Images, Guliver/ Mike Ehrmann/Getty Images

Majami je iskoristio drugu meč loptu u seriju protiv Bostona i plasirao se u NBA finale!

Fantastično igra ekipa Hita od dolaska u "mjehur" i zasluženo je osvojila Istok, pa nas čeka spektakularna borba za šampionski prsten. Sa jedne strane imaćemo Džimija Batlera i Gorana Dragića, a sa druge Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa - to je košarka za uživanje....

MAJAMI - BOSTON 125:113, rezultat u seriji 4:2

Držali su se Seltiksi koliko su mogli, uspjeli početkom posljednje četvrtine i da povedu, ali Majami je odbio da produži seriju i dozvoli sedmi meč finala Istoka.

Apsolutni junak pobjede bio je Bam Adebajo sa 32 poena, 14 skoova i pet asistencija, a sve nakon što je samog sebe žestoko iskritikovao za prethodnu partiju protiv Bostona. Nije pao, nego je uzvratio sjajnom igrom i potvrdio da je strašan košarkaš.

Boston je u Džejlinu Braunu i Džejsonu Tejtumu imao raspoloženi "duo", zajedno su ubacili 50 poena, međutim i to je bilo malo da bi Majami položio oružje.

Ponovo je dobru partiju pružio Džimi Batler sa 22 poena i osam skokova, ali nije i jedino oružje Majamija. Tajler Hirou je ubacio 19, Andre Igudala je "prebacio" na plej-of mod sa 15, koliko je imao i Robinson, dok je sa dva poena manje završio Goran Dragić.

Sve u svemu, finale će biti za istoriju, Majami će probati da dođe do svoje četvrte NBA titule, prve od Lebrona Džejmsa, odnosno "Kralj" će probati da dođe do svoje četvrte.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC