• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Batler natjerao Lebrona da pobjegne sa terena: Nije kraj u finalu, oslabljeni Majami pokazao zube!

Autor Milutin Vujičić

Uzvratio je Majami, tek sada postaje zanimljivo...

 Majami-Lejkersi-2-1-u-seriji-NBA-finale-Dzimi-Batler-i-Lebron-Dzejms Izvor: Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Mnogi su mislili da će Majami položiti oružje poslije dva poraza, ali je tim koji predvodi trener Erik Spolstra pokazao da ne odustaje ni u takvom trenutku...

Džimi Batler je blistao u ponovnom odustvu Bama Adebaja i Zorana Dragića i tripl-dablom je predvodio Majami ka prvoj pobjedi u NBA finalu, pokazavši tako da nisu zalutali i da tek sada postaje ozbiljno i da se opasno zakuvava.

MAJAMI - L.A. LEJKERSI 115:104, rezultat u seriji 1:2

Možda će vas zanimati

Za razliku od prve dvije utakmice, ovoga puta je Majami bolje ušao u utakmicu i rano stekao dvocifrenu prednost, vraćali su se Lejkersi, čak i poveli početkom četvrtog kvartala, ali su Džejms i Dejvis odigrali ispod svog nivoa.

Na nivou je bio Džimi Batler, imao je čak 40 poena, 11 skokova i 13 asistencija, šutirao je 70% iz igre i zahvaljujući njegovom liderstvu Majami se vratio u seriju.

Imao je pomoć Tajlera Hiroua i Kelija Olinika koji su dali po 17 poena, a nema sumnje da bi mu mnogo značilo kada bi se bar jedan od tandema Goran Dragić/Bam Adebajo oporavio za četvrti meč, ali nisu željeli da žure iz Majamija sa njima.

Na drugoj strani Lebron Džejms je imao 25 poena, 10 skokova i osam asistencija, a zanimljivo je da je parket napustio i prije kraja meča, deset sekundi ranije iznerviran...

I pored solidnih brojki - želio je više od sebe, a šta tek reći za Entonija Dejvisa koji je bio tek na 15 poena i pet skokova, dok u posljednjoj četvrtini kada je trebalo da se "lomi" rezultat - on je šutnuo tek jedanput i nije pogodio.

Mjesto drugog strijelca preuzeli su Kuzma i Moris sa po 19 poena, ali teško da će Lejkersi uspjeti da "dokrajče" Majami ako se Dejvis ne vrati na "stara podešavanja".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC