• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi su čekali Klopa poslije blamaže: Volio bih da ih vidim sutra ili prekosutra...

Autor Mladen Šolak

Nijemac je smiren izašao iz svlačionice poslije debakla. Detaljno je govorio o utakmici o greškama svojih igrača.

 Aston Vila Liverpul 7 2 Jirgen Klop volio bih da ih vidim sutra ili prekosutra Izvor: Tanjug/AP, Cath Ivill/POOL Getty

Liverpul je doživeo debakl kakav nije godinama i decenijama unazad.

Ekipa Jirgena Klopa demolirana je na gostovanju Aston Vili rezultatom 7:2, a mnogi su očekivali prvu reakciju njemačkog stručnjaka poslije utakmice.

Pročitajte šta je rekao...

Možda će vas zanimati

"Ne znam da vam objasnim šta je bilo, ali mogu da vam prepričam šta se dogodilo. Iz različitih razloga, Aston Vila je bila zaista dobra i iznudila sve naše greške. Utakmica je imala određeni tok - prvi gol je imao veliki uticaj, a nije trebalo. Primali smo takve golove u prošlosti (poslije velike greške golmana Adrijana), ali naša reakcija nije bila dobra i izgubili smo plan".

Klop je našao i pozitivne stvari u igri "Redsa", ali naravno da iz njih nije stvarano ništa dobro za ekipu.

"Naša kreacija u posjednjoj trećini terena je bila zaista dobra. Nismo dali gol, ali je bila zaista dobra. Svaki put kada je Vila osvojila loptu išla je u kontranapad i naši pokušaji da to spriječimo bili su ispodprosječni. Malo smo promijenili sistem na poluvremenu, da bismo možda olakšali momcima. Imali smo dobre momente, ali u našim dobrim trenucima ništa nije nastajalo, dok su u njihovim stvarane velike šanse ili golovi, a to pravi razliku. Uradili smo sve što ne bi trebalo da uradimo u fudbalskoj utakmici. Ali sve zasluge idu Aston Vili, oni su nas primorali na to".

Izvor: RUI VIEIRA/AP, Tanjug

Zašto je Liverpul "izgubio glavu"?

"To nije bilo očekivano, ali se dogodilo. Za mene to nije bio određeni momenat, ali stavimo sve naše gluposti i greške u jednu utakmicu i pokušajmo da počnemo ispočetka. Večeras nije bilo nespretno, već prosto loše. To moram da priznam, ali ne mogu da promijenim stvari. Volio bih da sutra ili prekosutra imamo trening i da pričamo o ovome, ali će momci igrati za reprezentaciju. Nadam se da će se vratiti zdravi i iskoristićemo dva dana da se pripremimo za Everton".

Nijemac je dodao i...

"Ko želi da izgubi 7:2? Godinama unazad, rekli smo sebi da hoćemo da stvorimo istoriju. I ovo je bila istorija, ali očigledno pogrešan tip istorije"

Koliko će golman Alison odsustvovati?

"Neće se skoro vratiti. Odsustvovaće sigurno i u narednim utakmicama. Djeluje kao da će pauzirati nekoliko nedjelja, ali vidjećemo", izjavio je Klop poslije prvog poraza svog tima u Premijer ligi ove sezone poslije tri pobjede. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC