• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kao da sam osvojio trofej: Emotivan debi Saše Obradovića u Beogradu!

Autor Mladen Šolak

"Nažalost, šteta što nisu bili navijači tu"

 Kao da sam osvojio trofej: Emotivan debi Saše Obradovića u Beogradu! Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda

"Neverovatna pobeda, poseban mi je osećaj, kao da smo osvojili trofej. Nažalost, navijači nisu billi tu i zbog toga najviše žalim. Igramo za njih, imamo armiju navijača uz sebe i šteta što smo pobedili u ovoj divnoj utakmici bez njih", rekao je Zvezdin trener Saša Obradović posle svog uspešnog debija na klupi Zvezde u evroligaškoj utakmici u Beogradu.

Kao što se šef struke crveno-belih brzo izborio sa emocijama, tako su se i njegovi igrači izborili sa Baskonijom. U prvom poluvremenu bili su veoma čvrsti u odbrani i precizni u napadu, a onda su dodali gas na polovini Španaca i u jednom trenutku razlika se "popela" na 20 poena (81:61).

Možda će vas zanimati

"Odigrali smo jaku odbranu, samo je problem bio njihov napadački skok koji smo u međuvremenu rešili. Svih 40 minuta imali smo kontrolu. Izdominirali smo u svim segmentima, možda smo na kraju samo dali šuteve Gidraitisu koji je najbolji šuter i to ne bi trebalo da se događa. Pohvalio bih doprinos cele ekipe, svako ko je ušao sa klupe dao je određeni doprinos i zato je takva slika bila na kraju".

Obradović je i tokom poslednje četvrtine nervozno reagovao, ali je poručio svakako ne može da bude nezadovoljan.

Pohvalio je i svoju bekovsku liniju, u kojoj je Džordan Lojd ubacio čak 30 poena.

"U prvoj utakmici (protiv Fenerbahčea) nismo bili strpljivi i hteli smo da odmah rešavamo stvari. Za to obično budeš kažnjen. Nadam se da smo iz ove utakmice naučili kako da igramo".

Pred crveno-belima je sada gostovanje Borcu u Čačku u nedelju.

"Bitno je da imamo svakog igrača uključenog. Čačak je utakmica koja je vrlo opasna, videli ste kako su igrali protiv Partizana, a opet potrebno je da se rasporede minuti da bismo igrali u kontinuitetu i pobeđivali u kontinuitetu"

Novi centar Emanuel Lojd još je van ekipe, ali je večeras sedeo kraj terena sa maskom na licu. Dolazak plejmejkera Tejlora Ročestija zakazan je za subotu.

"Zavisi od pregleda kad će da se priključi. S obzirom na to da smo sarađivali, međusobno se odlično poznajemo. Što se tiče našeg privatnog odnosa, ostao je dobar i sve vreme se čujemo, za njega neće biti problem što se tiče sistema i filozofije igre koju ja volim. On to razume, nešto može, nešto ne može, ali znamo njegove kvalitete i probaćemo da ga iskoristimo najbolje".

Zvezdu sledeće nedelje očekuje dupli program Evrolige - duel protiv Žalgirisa u utorak u "Pioniru", pa gostovanje Asvelu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC