• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šćepanović poslije poraza: Pet puta smo pobjeđivali i gubili meč, ali ja neću odustati!

Autor mondo.rs

Trener Partizana Vlado Šćepanović je poslije poraza svog tima od Budućnosti 101:99 bio nezadovoljan prikazanim na terenu.

 Vlado Šćepanović poslije Partizan - Budućnost Pet puta smo dobijali i gubili utakmicu Izvor: MN PRESS

Gubio je Partizan i vraćao se u meč protiv Budućnosti, ali na kraju nije imao snage za pobjedu. Na startu sezone poslije poraza od Borca uslijedio je poraz na domaćem terenu od tima iz Podgorice. 

Trener crno-bijelih Vlado Šćepanović istakao je poslije meča da ga ovaj poraz izuzetno boli. 

Možda će vas zanimati

 "Tim se ili postaje ili se nestaje poslije ovakvih utakmica. Tim se postaje poslije utakmice sa Venecijom, karakter se mjeri poslije ovakvih utakmica. Jesmo li mi ono što treba da budemo ili nismo. Boli poraz, neću da kažem da ne boli, i ja sam bio igrač i sportista i ne volim da gubim. Pogotovo kada protiv realno bolje ekipe u ovom periodu svojim karakterom vratite utakmicu. Pet puta smo utakmicu dobijali i gubili", rekao je Šćepanović.

On je poslije meča naglasio da je protivnik u ovom meču bio smireniji, ali da on uprkos nedostacima u večerašnjoj igri vjeruje u svoj tim.

"Košarka je igra kad ostanete sami da date šut, da date koš, Tu se vidi karakter. Oni su večeras bili i smireni i u boljoj večeri i u boljem šutu. Vjerujte koliko god je ovo teško, ovakve stvari su me uvijek gurale kroz karijeru. Ja odustati neću, ovaj tim ima ogroman potencijal. Strašno težak raspored imamo, ali preživjećemo i to", naglasio je Šćepanović.

Njegov tim u narednom periodu čekaju obaveze u Evrokupu, gdje u srijedu slijedi duel sa Uniksom u Rusiji. Prvu pobjedu u ABA ligi Partizan će juriti protiv FMP-a naredne subote. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC