Košarka

Još plej-of ABA 2 lige, pa rastanak! Dragan Nikolić napušta Borac: To sam još ranije dogovorio sa upravom...

Autor Dragan Šutvić

Dragan Nikolić će još odraditi mečeve u finišu drugorazrednog regionalnog takmičenja, poslije čega će napustiti Banjaluku

Izvor: ABA league/Dragana Stjepanović

Nakon plej-ofa ABA 2 lige, košarkaše Borca više neće trenirati Dragan Nikolić!

Dosadašnji strateg crveno-plavih, koji je na ovu funkciju imenovan u decembru 2020. godine umjesto Marka Šćekića, oglasio se saopštenjem za javnost u kojem navodi da je još ranije donio odluku da mu mečevi u Skoplju budu posljednji na klupi banjalučkog kluba.

"Stigli smo i do najvažnijeg momenta sezone u kojoj su ostvareni ciljevi koje je klub postavio za ovu sezonu, koja će biti uspješnija i od prethodne. Naravno pričam o predstojećem turniru ABA 2 lige gdje ću po posljednji put voditi ekipu Borca i probati da ispunim i svoju ličnu ambiciju za ovu sezonu. Ovaj dogovor je od ranije sa upravom kluba i ja sam im veoma zahvalan što su mi omogućili da promijenim sredinu nakon odigranog plej-ofa ABA 2 lige. Veoma sam zadovoljan svim onim što smo zajedno ostvarili u prethodne dvije sezone, nadam se da ću poslije turnira u Skoplju biti još zadovoljniji", objavio je Nikolić.

Pod njegovom komandom klub je ove godine osvojio Kup Republike Srpske.

Osim Borca, još je vodio ženske košarkaške klubove Profitnes Ohrid i Bijeljina, te Ušće, Mladost Zemun, Proleter Naftagas, Tamiš, Radnički, Metalac, Valjevo, Karpoš Sokoli, AZS i Igokeu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!