OPA!

Amerikanac se otvoreno nudi Partizanu! Željko traži plejmejkera, on se sam javio - da li je ovo rješenje?

Autor Bojan Jakovljević

Jedan komentar koji je ostavio Malkolm Dilejni podigao je buru, navijači Partizana već su se javili...

Izvor: MN Press/Instagram ZachLeday

Malkolm Dilejni (33) u Partizanu? Moguće je!

Američki plejmejker otvoreno se nudi crno-bijelima i želi da dođe u Beograd. Trenutno je bez kluba, može da pokriva pozicije jedan i dva, a već je sarađivao sa tandemom srpskog tima. Zajedno je u Armaniju igrao sa Kevinom Panterom i Zekom Ledejom i njih dvojica mogla bi da pomognu prilikom pregovora. On je u elitnom takmičenju prosječno bilježio 12.3 poena, 4,2 asistencije i 2,8 skokova po meču.

Jedan njegov komentar izazvao je buru na društvenim mrežama. Ledej je na Instagramu postavio fotografiju u novom dresu Partizana, na šta je Dilejni odgovorio i pitao "Da li je broj 23 slobodan".

Primijetili su to i navijači, pa su počeli da mu odgovaraju i da ga pozivaju da dođe i da potpiše ugovor. Izgleda da bi ovog puta to moglo da se dogodi, pošto je i ranije imao objavu sa fotkom Željka Obradovića... Inače, ranijih godina često se dovodio u vezu i sa Crvenom zvezdom.

Nije tajna da Željko traži pojačanje na poziciji pleja i centra usljed povreda Alekse Avramovića i Alena Smailagića. U porazu protiv Albe bile su vidljive sve mane ekipe, jedna od njih svakako je i nedostatak kreacije. Zbog toga je na radaru i organizator igre. Spominjao se Nemanja Gordić, mada se sada otvoreno ponudio čovjek sa evroligaškim i NBA iskustvom, pošto je igrao i za Bajern, Barselonu, Atlantu. U Barsi je imao i svađu sa Svetislavom Pešićem.

Tagovi