• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović ima samo jednu zamjerku poslije evroligaškog poraza! Željko se oglasio iz Berlina: "Ne može tako"

Autor Dragan Šutvić

Željko Obradović analizirao je utakmicu u Berlinu na konferenciji za medije.

 željko obradović poslije utakmice alba partizan  Izvor: YouTube/AlbaBerlin/Screenshot

Partizan je izgubio od Albe na startu Evrolige. Dobio je lekciju u Berlinu (100:84) i Željko Obradović mogao je da vidi šta sve nedostaje njegovim timu i gde su sve problemi.

Jedan od osnovnih svakako je loša igra u odbrani, posebno u prvom poluvremenu u kom je primljen 61 poen. Uz to je velika razlika napravljena u skoku gdje je domaći tim bio mnogo bolji (40 naspram 24), od čega čak 14 uhvaćenih lopti u napadu za pobjedničku ekipu. Teško se meč u eliti dobija sa takvim brojkama.

Možda će vas zanimati

Svjestan toga bio je i trofejni stručnjak. Odmah po završetku meča došao je na konferenciju za medije i analizirao je dešavanja sa parketa. Apostrofirao je upravo ta dva segmenta.

"Bila je sjajna atmosfera, oni su igrali kao tim, imali su 31 asistenciju, igrali su dobro od prvog momenta. Prva četvrtina bila je ključ (33:18). Naša prva utakmica poslije dugo vremena u Evroligi. Tek je početak takmičenja, moramo da iskoristimo ovo da izvučemo lekcije. Oni su dugo vremena igrali zajedno, kažnjavaju svaku grešku. Jedinu zamjerku koju imam je to što smo drugu četvrtinu završili samo sa jednim faulom. To ne smije da se desi ako hoćeš da se boriš i da budeš u igri. Moramo na takve stvari da obratimo pažnju", rekao je Obradović.

Uslijedila su pitanja njemačkih medija koja su uglavnom bila vezana za Albu i za njihovu dobru igru i sve što su prikazali u ovom duelu.

"Igrali su odlično, lopta se kretala sjajno, brzina u napadu je veoma dobra. Imaju igrače koji razumiju igru. Ponavljam da dugo godina već igraju zajedno. Probali smo da se pripremimo na njihov stil igre, oni šutiraju odmah poslije ofanzivnog skoka, posebno za tri poena, pričali smo o tome. Imali su prednost pod našim košem, vidi se to po skokovima", zaključio je Obradović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC