SUDSKI SPOR

OSTOJA MIJAILOVIĆ TUŽI CRVENU ZVEZDU! Pokreće postupak zbog saopštenja: "Moraće te riječi da dokažu pred sudom"

Autor Bojan Jakovljević

Ostoja Mijailović podnijeće tužbu protiv Crvene zvezde zbog jednog od prethodnih saopštenja.

Izvor: MN PRESS

Ostoja Mijailović podnijeće tužbu protiv Crvene zvezde zbog jednog od prethodnih saopštenja. Tom prilikom crveno-bijeli su između ostalog u tekstu naveli da "neće dozvoliti da im moralne lekcije dijeli neko ko je manastiru Hilandar poklonio kradeni automobil". Prvi čovjek Partizana na to odgovoriće pokretanjem pravnog postupka.

Potvrdio je to i on sam. "Nikada se na temu donacija i pomaganja naših svetinja kao firma nismo oglašavali niti smo se time hvalili. Tako će biti i u budućnosti jer ćemo sigurno nastaviti da pomažemo našu svetinju, Manastir Hilandar. Tu je i dopis koji dajem na uvid samo zbog izrečenih kleveta da smo kao kompanija poklonili Manastiru ukradeni auto" rekao je Mijailović za portal "24sedam".

Tom prilikom pokazao je i dokument, odnosno dopis o spomenutoj donaciji. "Onaj ko je to izrekao će morati te riječi da dokaže pred sudom. Na ovaj način, zbog našeg poslovanja i naših klijenata želim da zaštitim i ugled kompanije i lični ugled koji su bili kolateralna šteta ambicija jednog čovjeka koji ne preza ni od čega da bi ostvario lične ciljeve" zaključuje Mijailović.