Košarka

OVA TROJKA JE PARTIZAN ODVELA U TOP 8: Panter je pogodio, nije bio kraj, ali su već svi počeli da slave! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Kevin Panter je u meču sa Monakom ovim potezom uspio da odvede Partizan u Top 8 Evrolige!

Izvor: Instagaram/partizanbc/Screenshot

Košarkaši Partizana savladali su Monako 88:84 i na kolo pred kraj Evrolige uspjeli su da se plasiraju u Top 8 Evrolige, a ključni potez je došao na 17 sekundi do kraja meča. Pri rezultatu 81:80 ostalo je tridesetak sekundi do kraja, a kapiten crno-bijelih je preuzeo odgovornost. 

Dobio je loptu, potrošio vrijeme, a onda se digao na šut i pogodio! Iskoristio je blok Zeka Ledeja, ostao sa visokim igračem, namjestio se i dao trojku za 84:80! 

Kada je pogodio uslijedilo je veliko slavlje! Znali su već redovima crno-beijlih da je to to! Došao je oduševljeni Panter do klupe, gledao je ka navijačima crno-bijelih, a saigrači su ga pozdravili.

Prvi je pritrčao Tristan Vukčević, a onda su redom Danilo Anđušić, Dante Egzum i ostali dolazili da proslave sa svojim kapitenom.

Pogledajte trojku koja je donijela Top 8:

Do kraja utakmice nije Monako uspio da se vrati u penal završnici i crno-bijeli su obezbijedili ne samo četvrtfinale već i borbu za peto mjesto.

U posljednjem kolu u meču sa Panatinaikosom u "Areni" crno-bijeli će probati da pobedom još više napreduju na tabeli....

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!