• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Morao sam da štipam sina!" Đoković prvi čestitao Partizanu, pa otkrio - Stefan navija za crno-bijele!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković čestitao je Partizanu, pa otkrio da njegov sin Stefan navija za crno-bijele.

 novak đoković čestitao partizanu Izvor: Printscreen/EuroleagueTV

Partizan je prošao u top 8 Evrolige, Novak Đoković prvi je čestitao crno-bijelima. Željko Obradović prišao je sprskom asu odmah poslije meča, a onda je Novak stao i pred kamere. To je učinio i u poluvremenu kada je priznao da njegov sin navija za Partizan, a on za Crvenu zvezdu.

Po završetku bio je pred kamerama Evrolige.

"Nevjerovatna utakmica, nevjerovatna asmosfera, Partizan je igrao veoma dobro, Monako se vratio, bilo je neizvjesno. Ključna trojka Kevin Pantera na kraju. Stvarno mi je drago što je srpski tim prošao dalje. Prošlo je mnog ovremena, drago mi je što je tim iz Srbije prošao", rekao je Đoković i dodao da se "nada da će moći opet uživo da prati meč ako Partizan bude igrao sa Monakom u četvrtfinalu".

U pauzi između dva dijela pričao je za "Sport klub" i spomenuo je Stefana. "Partizan podržavam kada igra protiv bilo koga osim protiv Zvezde. Moj sin navija za Partizan, sada idemo i na mečeve Partizana, nadam se da će proći u top 8", kazao je u poluvremenu.

Na kraju se to i dogodilo, a ispričao je kako je morao sina da opominje, jer je prvi čovjek domaćeg tima sjedio o pored njih.

"Pored nas sejdi predsjednik Monaka, malo ga štipnem ako pretjera. Rekao mi je da ne može da navija kako želi, samo da ne viče 'ua' drugom timu. Interesantno je, voli košarku, Srbija je zemlja košarke, pratimo, navijamo."

Za kraj je pričao o turniru u Monte Karlu na kom je prvi nosilac. "Očekujem i ja od sebe maksimum, drago mi je da sam zdrav, da sve ide kako treba u kontekstu priprema za turnir, nisam igrao dugo, nadam se da ću otvoriti turnir pobjedom. Šljaka je u pitanju, zahtjevna je podloga, drugačiji pristup. Glavni cilj je Rolan Garos", zaključio je Đoković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC