INTERESANTNO

Jokić iznenadio novinare - pratiću dešavanja iz Kopenhagena! Nikola nasmijao sve, otkrio šta planira dok čeka finale!

Autor Bojan Jakovljević

Nikola Jokić je poslije plasmana u finale Zapada sa Denverom otkrio kako će provesti slobodno vrijeme.

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić dominira u NBA ligi, razmontirao je Finiks u šestom meču (125:100). Upisao je još jedan tripl-dabl (32, 12as, 10sk), meč je bio gotov već na poluvremenu (81:51), a poslije svega bio je odlično raspoložen i spreman za šalu.

Denver i on sada čekaju kraj druge polufinalne serije Zapada, Lejkersi vode sa 3-2 protiv Voriorsa i pobjednik tog duela igraće protiv Nagetsa. A, kako će Nikola provesti slobodno vrijeme do tada?

"Gledaću svoje konje u Kopenhagenu u nedjelju imamo trku, moj prijatelj se u subotu trka u Italiji i njega ću pratiti. Biću uz porodicu, bazen, ako bude sunčano vrijeme, dobra hrana", rekao je Jokić na konferenciji za medije uz širok osmijeh.

Dok se Nikola bude opuštao i spremao za ono što slijedi Lebron Džejms i Stef Kari vodiće velike bitke i pokušaće da zakažu okršaj sa Jokićem i Nagetsima. "Oba tima su nas ranije pobjeđivala, svi timovi u plej-ofu su talentovani. Ne možete da se opustite, morate da igrate svoju igru, da vjerujete u sebe i da ne dozvolite da druge stvari utiču na vas", poručio je Jokić.