• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandalozno pitanje o Novaku Đokoviću: Švajcarci htjeli da čuju da je arogantan, Vavrinka ih spustio!

Autor Dragan Šutvić

Vavrinka je priznao da je Federerov prijatelj, ali nije želio da zbog toga "pljuje" Đokovića...

 Skandalozno pitanje o Novaku Đokoviću: Švajcarci htjeli da čuju da je arogantan, Vavrinka ih spustio! Izvor: MN PRESS

Novak Đoković je mnogima "trn u oku" posebno od kada se sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom uključio u trku za najboljeg svih vremena, pa mnogi pokušavaju da mu nađu mane koje ne postoje, ali ako se dovoljno dugo ističu - svi će ih primijetiti.

Tako se Đokoviću sve češće spočitava da je "nervozan i arogantan", pa su švajcarski novinari takvo priznanje željeli da izvuku od Steva Vavrinke koji ga odlično poznaje.

Možda će vas zanimati

Ipak, to nije ispalo kako su zamislili...

Na pitanje zašto Novaka ne voli javnost i da li je to zato što je arogantan, Sten Vavrinka dao je odgovor kakvom se njegovi sunarodnici nisu nadali.

"Lično, Novak i ja se veoma dobro slažemo, često treniramo zajedno. On ima svoj karakter, pravo da bira šta i kako će da radi", jasno je odgovorio Sten Vavrinka koji je uvijek sa distance govorio o najboljem srpskom teniseru.

Vavrinka je istakao da i sa Nadalom često trenira, a da "veliku trojku" izuzetno poštuje. Naravno, zbog toga što su obojica iz Švajcarske - Stena su najviše poredili sa Federerom.

Izvor: MN PRESS

"Kako da budem ljubomoran na jednog od najvećih sportista svijeta svih vremena? Kada sam počeo da igram, on je već bio na vrhu. Imao sam prilike da ga upoznam, da osvajam trofeje sa njim. Velika je privilegija biti dio iste generacije sa Federerom. Prošli smo mnogo toga zajedno, pravi smo prijatelji, čak iako vodimo vrlo različite živote i stalno smo u gužvi. Sve što smo prošli nas je samo još približilo", objasnio je Sten Vavrinka.

A, ko mu je još prijatelj sa ATP tura?

"Na to da li je moguće da imam prijatelje sa Tura, odgovoriću kada se povučem. Vidjeću sa kim ću biti u kontaktu, ne znam. Mi u tenisu živimo u nekoj vrsti mjehura. Svuda po svetu susrećemo se sa istim ljudima. Sa nekim sam prijatelj, sa nekima nisam", diplomatski je rekao Vavrinka.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC