• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izbacio ga iz tima pa mu oteo ženu: Ljubavni trougao oko ćerke bivšeg šampiona Formule 1!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Keli Pike, Danil Kvjat i Maks Ferstapen su u centru pažnje.

 Izbacio ga iz tima pa mu oteo ženu: Ljubavni trougao oko ćerke bivšeg šampiona Formule 1! Izvor: Tanjug/AP/Kamran Jebreili, Kamran Jebreili/Pool AP

Tokom cijele karijere u Formuli 1 sudbina nekako vezuje Maksa Ferstapena i Danila Kvjata. Holanđanin je ušao u takmičenje kao najveći talenat na svijetu, a u tim trenucima je ''istisnuo'' iz tima upravo ruskog vozača.

Kvjat se tada preselio u Toro Roso, nije mogao da se razvije na pravi način, a ubrzo je ostao i bez djevojke. Da stvari po njega budu još gore, i nju je uzeo Ferstapen!

Možda će vas zanimati

Ćerka legendarnog vozača Nelsona Pikea je godinu i po dana bila u vezi sa ruskim automobilistom, iz te idilične priče se rodila i ćerka, ali je par samo nekoliko mjeseci kasnije raskinuo. Nisu mogli da funkcionišu zajedno, ali ovakav filmski zaplet se sigurno nije očekivao.

Tokom praznika, prethodnih dana, Keli Pike i Maks Ferstapen su na svojim Instagram profilima okačili zajedničke fotografije kojima su potvrdili vezu o kojoj se prethodnih nedjelja samo šuškalo. Istina je, Danilu Kvjatu je ponovo zabijen nož u leđa!

Keli Pike je ćerka trostrukog svjetskog šampiona i njen bivši i sadašnji dečko su još godinama daleko od stizanja statusa kakav u ovom sportu ima njen otac. Ali, ona očigledno ne može bez vozača Formule 1 u svom životu.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC