• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svjetsko prvenstvo počinje bez najboljeg: MVP i najbolji strijelac prošlog šampionata na ide u Egipat?!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Ne znam uopšte da li bi trebalo da se igra", poručio je jedan od najboljih rukometaša svijeta, Mikel Hansen.

 Mikel Hansen možda ne igra Svjetsko prvenstvo 2021 u Egiptu Izvor: MN PRESS

Svjetsko prvenstvo za rukometaše biće održano od 13. do 31. januara, a titulu svjetskog šampiona brani reprezentacija Danske.

Selekcija Danske u grupnoj fazi igraće sa Bahreinom, Argentinom i Kongom, međutim, veliko je pitanje da li će u pohodu na drugu uzastopnu titulu učestvovati i njen najbolji igrač.

Možda će vas zanimati

 Mikel Hansen, najbolji strijelac i MVP Svjetskog prvenstva 2019. U razgovoru sa danski "Jilands posten" rekao je da će razmisliti da li će igrati u Egiptu zbog odluke da se šampionat igra uz prisustvo publike.

"Ne znam uopšte da li bi trebalo da se igra. ne smije da bude navijača. Neka mi objasne u čemu je poenta da mi igrači budemo izolovani u hotelu, putujemo u posebnim autobusima, sa maskama, a onda izađemo na teren pred 5.000 ljudi. Rizik je ogroman za sve nas. Pažljivo ću da razmislim da li ću uopšte da igram na Svetskom prvenstvu", rekao je lijevi bek Pari sen žermena i selekcije Danske.

“Nisam ja jedini kojem ovo djeluje besmisleno. U zemljama kao što su Danska, Francuska i Njemačka, za koje verujem da vrlo ozbiljno i odgovorno tretiraju pandemiju, iz sedmice u sedmicu igramo pred praznim tribinama. A sada treba da odemo u Egipat, i da pored svih mjera igramo pred masom ljudi. To je jasan indikator da nadređeni razmišljaju više o ekonomskom aspektu nego o zdravlju igrača", istakao je on.

Svjetsko prvenstvo igraće se u Kairu i Aleksandriji u dvoranama koje primaju od 4,500 do 16.500 gledalaca, a biće dozvoljeno prisustvo publike na 30 odsto kapaciteta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC