• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković ljut na Australijan open? Novak neće povlastice, niko ne zna u koji grad će putovati

Autor 000

Najbolji teniser svijeta izgleda nije zadovoljan onim što je do sada čuo...

 Novak Đoković Australijan open povlastice mjehur Melburn Adelejd Izvor: Profimedia

Nastavlja se potpuni haos oko Australijan opena!

Nakon što su organizatori morali da pomjere održavanje turnira za tri sedmice unazad, to nije riješilo sva pitanja o organizaciji prvog grend slema u sezoni. Zbog toga se ni kriv ni dužan u centru pažnje našao Novak Đoković!

Možda će vas zanimati

 Najbolji teniser svijeta navodno nije zadovoljan zbog najavljenih odluka koje su stigle iz Australije, putem kojih bi Đoković uz druge igrače iz vrha ATP i WTA liste mogao da dobije povlašćen status tokom karantina!

Naime, kako je direktor Australijan opena Kreg Tili nedavno izjavio, u Melburnu postoje problemi sa smještajnim kapacitetima i navodno dio igrača mora da bude smješten u drugom gradu, Adelejdu.

Plan Australijan opena je bio da tamo premjesti po tri najbolja tenisera i teniserke, među kojima je naravno i Đoković, i da u Adelejdu 29. i 30. januara odigraju i egzibiciju.

Međutim, ovo je dovelo do kritika drugih tenisera koji smatraju da bi Đoković, Rafael Nadal, Dominik Tim, Ešli Barti, Simona Halep i Naomi Osaka imali povlastice jer bi obavezni 14-dnevni karantin za njih bio povoljniji nego onaj za ostale tenisere u Melburnu.

Kako španska "Marka" saznaje, Đoković priznaje da postoje razlike između dva "mjehura" u kojima bi teniseri bili u Melburnu i Adelejdu i da on to ne odobrava.

"Marka" kao razlog navodi i da je Đoković uvijek bio za potpunu jednakost među teniserima i da je uostalom zbog toga i osnovao PTPA organizaciju sa Vasekom Pospišilom, kako bi štitio prava svih tenisera i teniserki.

Španski list ističe da ostaje da se vidi hoće li Đoković na kraju putovati u Adelejd ili će odlučiti da ostane u Melburnu sa ostalim teniserima...

Najbolji teniser svijeta trenutno i dalje trenira u Marbelji uz trenera Marjana Vajdu, a jasno je da postoji još mnogo nepoznanica oko njegovog plana po odlasku u Australiju.

Prvi grend slem sezone startuje 8. februara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC