• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković je ponovo "na slobodi": Australijske vlasti donijele odluku, ne mogu još svi da napuste karantin!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najbolji teniser svijeta će učestvovati i na egzibiciji u Adelejdu.

 Novak Đoković je ponovo "na slobodi": Australijske vlasti donijele odluku Izvor: Profimedia

Lijep dan osvanuo je ovog četvrtka u Australiji za brojne tenisere i teniserke, a među njima je i najbolji teniser svijeta.

Novak Đoković nalazi se među igračima koji su od sada "slobodni" - završili su sa obaveznim karantinom i mogu da se punom parom spremaju za Australijan open!

Možda će vas zanimati

Vlasti Australije dozvolile su teniserima i teniserkama koji su prije dvije nedjelje doputovali na kontinent da više ne moraju da budu u striktnom i "biološki bezbjednom" karantinu, prenosi "Rojters"!

To znači da je prva grupa tenisera i teniserki, trenera i zvaničnika koju čini 960 ljudi dobila dozvolu da u Melburnu u 18 časova po lokalnom vremenu izađe iz karantina. U ovu grupu spada i Novak Đoković, koji je prije 14 dana započeo karantin u nešto lakšim uslovima i Adelejdu.

Đoković je prethodne dvije sedmice bio potpuno izolovan i sada će moći da se vrati uobičajenoj svakodnevnici, a već u petak ga očekuje egzibicija u Adelejdu (03.00 iza ponoći u noći između četvrtka i petka po srednjeevropskom vremenu) kada će se sastati sa talentovanim Janikom Sinerom.

Druga grupa tenisera i teniserki, koja je nešto kasnije stigla u Australiju, moraće da ostanu u karantinu do kraja vikenda. Ovo znači da će sada teniseri i teniserke smjeti da se slobodno šetaju gradovima u kojima su smješteni, naravno, pod uslovima da se pridržavaju svih mjera koje su u Australiji propisane.

U Australiji već 11 dana nije bilo nikakvog međusobnog zaražavanja stanovnika, dok je korona virus zabilježen samo kod onih osoba koje su doputovale iz inostranstva. Jedina zvanično inficirana učesnica Australijan opena bila je Paula Badosa iz Španije.

Novaka Đokovića poslije pomenute egzibicije očekuje ATP kup od 1. do 5. februara sa kolegama iz reprezentacije, dok Australijan open startuje 8. februara.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC