• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak izašao da meditira, grlio plavušu i učio novi sport: Đoković digao Australiju na noge, svuda ga prate! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Najbolji teniser svijeta gdje god da se pojavi privlači pažnju.

 Novak izašao da meditira, grlio plavušu i učio novi sport: Đoković digao Australiju na noge, svuda ga prate! (FOTO) Izvor: Twitter/@9NewsMelb/@ExcellBeth/YouTube/7News Australia/Printscreen

Novak Đoković je izašao iz karantina i građani Adelejda su jedva dočekali da najboljeg tenisera svijeta vide na svojim ulicama.

Osvajač 17 grend slem trofeja je poslije dvije sedmice ponovo slobodan da napusti izolaciju, a vrijeme je iskoristio za meditaciju, šetnju po parku, učenje novih sportova i naravno - fotografisanje i davanje autograma.

Možda će vas zanimati

Gdje je Novak Đoković, tu su i kamere. Ovako su australijski mediji propratili izlazak najboljeg tenisera svijeta iz 14-dnevnog karantina, prije nego što je učestvovao na egzibiciji u Adelejdu.

Đoković se sa tog turnira prvo povukao pa zaigrao, pokazao je i povredu zbog koje je to morao da učini, a prije svega toga je ispunio dato obećanje - prva stvar po izlasku iz karantina koju je uradio bila je šetnja parkom.

Kamere su snimile Novaka kako sjedi na klupi pod drvetom i meditira, šetao je bos po parku, a potom je učio i kako da rukuje loptom za australijski fudbal.

Tom prilikom je zagrlio plavušu koja ga je podučavala, što je u Australiji sada već normalno jer gotovo i da nema korona virusa u toj zemlji.

Jedna baka je bila u centru pažnje sa kačketom Crvene zvezde na glavi, dok je jedna gospođa nosila majicu sa natpisom "Srbija u srcu". Pogledajte:

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC