• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ruskinja i Hrvatica zapalile karantin: Jedna je milijarderka, druga rijaliti zvezda, a doveli ih Balkanci! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Karantin u Australiji je imao zvezde i pored poznatih teniskih imena.

 Ruskinja i Hrvatica zapalile karantin Australijan open  Izvor: Instagram/screenshot/reina_dolores

Australija je imala ogromnih problema da organizuje prvi grend slem ove sezone. Igrači su dolazili sa raznih strana sveta, pa je bilo nemoguće pustiti ih tek tako da se šetaju po državi. Neki su smešteni u Melburn, neki u Adelejd, a svi su morali u dvonedeljni karantin.

I dok su ti dani polako prolazili, Novak Đoković pravio šou na svojoj terasi, Rafael Nadal ga prozivao, teniseri i teniserke se žalili na uslove... Neko je imao vremena da redovno kači objave na instagram. Pored toga što su pomagale momcima u pripremi za turnire, dve devojke su privukle pažnju medija.

Možda će vas zanimati

Reč je o ruskoj milijarderki Loliti Osmanovoj koju je na ovo neobično putovanje poveo Grigor Dimitrov i Hrvatici Barbari Šegetin, devojci Damira Džumhura koja je u regionu poznata kao rijaliti zvezda. Njih dve su napravile odličan materijal za instagram tokom prethodne dve nedelje!

Pa, da bolje upoznamo ove dve zvezde karantina.

Lolita Osmanova, koja se na Instagramu predstavlja kao Reina Dolores je ruska milijarderka zbog koje je Dimitrov pre nekoliko godina raskinuo sa Nikol Šerzinger. Poznata pevačica i bivša devojka Luisa Hamiltona nije mu bila dovoljna, pa se bugarski teniser ''okrenuo ka istoku'' i smuvao prelepu Ruskinju.

Ona je ćerka ruskog oligarha Eldara Osmanova, a svojevremeno je kratko bila udata za sina još jednog bogataša - Alberta Aldovjana. Ipak, taj brak nije potrajao dugo, iako je venčanje koštalo oko 10 miliona američkih dolara.

Barbara Šegetin je postala poznata zbog učešća u hrvatskoj verziji Velikog brata. Ona je u kuću ušla sa sestrom Tinom, koja više ne želi medijsku pažnju, a nakon manekenske karijere otvorila je salon lepote u Beogradu.

Tokom karantina u Australiji ona je Damiru Džumhuru pomagala oko treninga, ali nismo sigurni kako je to izgledalo.

Od ranije je poznato da je još jedan momak sa ovih prostora napravio neobičan potez kada je ulazio u karantin. Bernard Tomić, australijski teniser hrvatskog porekla je sa sobom poveo devojku koja je zvezda sajtova za odrasle.

Njih dvoje su boravak u zatvorenoj hotelskoj sobi koristili za ''kreiranje sadržaja'', koji je ona redovno kačila na platformu ''Onlyfans'', gde se mnogobrojne porno zvezde, starlete i druge javne ličnost bave prodajom svojih golih slika i snimaka.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC