• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pljuvao Novaka ceo život, a sad ga podržava... Ili baksuzira! "Bio bih iznenađen ako Đoković ne osvoji Australijan open"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iznenađujuća izjava...

 Mats Vilander Bio bih iznenađenj da Novak Đoković ne osvoji Australijan open Izvor: (MONDO - Stefan Stojanović), Profimedia/Xinhua

Ako je neko bio previše kritički nastrojen prema Novaku Đokoviću tokom njegove karijere onda je to svakako legendarni švedski as Mats Vilander.

Nikada to nije radio na bezobrazan način poput Nika Kirjosa, koji traži pažnju najboljeg tenisera sveta nazivajući ga pogrdnim imenima, nego je perfidno pokušavao da ga "pljucne", ukaže na njegove mane, manire, ponašanje, baš kada mu se divi ceo svet.

Možda će vas zanimati

Ipak, u poslednje vreme kao da je "promenio ploču", pa je veoma pohvalno govorio o Đokoviću pred početak Australijan opena (8. februaru).

"Bio bih veoma iznenađen ako Đoković ne bi osvojio trofej", rekao je Vilander.

"Biće jako, jako teško pobediti ga. Ima šansu da dođe do 20. grend slema ove godine. Štaviše, da bi pretekao Federera i Nadala moraće da ima sjajnu godinu, jer vreme leti, a mlađi dolaze i sve su opasniji".

Đoković je prethodne dve nedelje bio u karantinu u Adelejdu, ali je zbog odluke da pomogne slabije rangiranim teniserima ponovo bio na udaru javnosti.

Ipak, to ne brine previše Vilandera, kao ni činjenica da nije imao prave treninge.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

 "To će verovatno imati značajan uticaj na mečeve, ali smatram da neće biti presudno. Tačno je da trening u hotelskoj sobi nije baš idealna priprema za turnir, međutim, najbitnija je koncentracija na terenu, ono što imate u glavi. Ako nekom i kada krenu mečevi u mislima bude sve što je prošao tokom karantina, onda neće imati uspeha", zaključio je Vilander.

Bivši švedski teniser, sada komentator, ističe da bi Federer najveće šanse za osvajanje još jednog grend slema mogao da ima u Vimlbdonu, odk su Rolan i US Open mnogo teži.

"Federer je svakako pikirao Vimbldon i Olimpijske igre kao dva najvažnija cilja u sezoni i očekujem neki veliki rezultat od njega", poručio je Mats Vilander uoči početka nove teniske sezone u kojoj se nadamo nastavku vladavine Novaka Đokovića.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC