• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italijani potvrdili učešće: Na trku "Beograd - Banjaluka" stiže ekipa sa najviše etapnih pobjeda na Điru!

Autor Dragan Šutvić

Član ove ekipe je i Đovani Viskonti, najbolji brdski biciklista na Điru 2015. godine

 Trka Beograd Banja Luka učestvuje ekipa sa najviše etapnih pobjeda na Điru Izvor: Promo/Trka "Beograd-Banjaluka"

Bardijani, jedan od najboljih italijanskih biciklističkih timova, potvrdio je učešće na 15. izdanju trke "Beograd – Banja Luka", koja će biti održana u posljednjoj sedmici aprila.

Bardijani je, ističu organizatori, pro kontinental tim sa tradicijom dugom četiri decenije. Sastavljen je od ponajboljih italijanskih vozača, a najveća zvijezda sigurno je Đovani Viskonti.

Možda će vas zanimati

"Nećemo da okolišamo, imamo odlične bicikliste i želimo da pobjeđujemo. I u Banjaluci je cilj pobjeda. Nadam se da će publika od Beograda do Banjaluke moći da prati trku, jer će nam podrška biti vjetar u leđa", rekao je Viskonti, inače pobjednik dvije etape na Điru i najbolji brdski vozač ove trke 2015. godine.

Iz ovog tima ističu da im je osim rezultata glavni cilj stvaranje budućih šampiona od najboljih mladih italijanskih vozača.

"Tokom našeg postojanja potvrili smo da znamo kako se stvaraju šampioni. Boje našeg kluba branili su Đulio Ćikone, Soni Kolbreli, Rikardo Pocovivo, Saša Modolo... Oni su od nas odlazili na world tour nivo. Sa druge strane, mi smo tim sa najviše etapnih pobjeda na Điru. Enriko Bataljin i Ćikone su na Điru bili veoma uspješni u posljednje vrijeme", istakao je Luca Amorijelo, sportski direktor tima.

Izvor: Promo/Trka "Beograd-Banjaluka"

Direktor trke Vladimir Kuvalja izrazio je zadovoljstvo potvrde dolaska jednog od najboljih italijanskih timova u istoriji, a uporedo kaže da organizacija ubrzano radi na određivanju etapa 15. izdanja trke.

"Beograd i Banjaluka su naravno sigurni, baš kao Šabac i Vlasenica koja će treću godinu u nizu ugostiti karavan. Krajem sedmice idemo na pregovore u Bijeljinu i vjerujemo da ćemo se sa našim stalnim partnerima brzo dogovoriti. U igri su još Prnjavor, Teslić, Derventa, Gradiška, gradovi sa kojima imamo odličnu saradnju", naglasio je Kuvalja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC