• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moraće da oznoje du*e da bi me pobijedili: Svi su otpisali "Veliku trojku", ali Đoković prijeti! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zanimljiva izjava srpskog tenisera o momcima koji su teniska budućnost.

 Moraće da oznoje du*e da bi me pobijedili: Svi su otpisali Veliku trojku ali Novak Đoković prijeti Izvor: Youtube/Highlights Kingdom

Novak Đoković je skoro šest godina na prvoj poziciji ATP liste. Zapravo, u nekoliko mandata, njegov niz je duži od 310 nedjelja! I ne planira lako da se skloni.

Srpski teniser ima i poruku za mlade tenisere, Danila Medvedeva, Sašu Zvereva, Stefanosa Cicipasa, momke koji će u narednim godinama zauzimati najviše pozicije na listi. Moraćete naporno da radite, momci - kaže Novak!

Možda će vas zanimati

Gostujući na Eurosportu Novak Đoković je izrekao rečenicu koja je postala hit u teniskom svijetu i svim svjetskim medijima. On je u razgovoru sa Matsom Vilanderom i Barbarom Šet branio sebe i svoje kolege po iskustvu.

''Medvedev, Cicipas, Zverev, oni su viši, krupniji, jači od tebe. Da li ti to stvara pritisak?'', upitao je Novaka Đokovića Mats Vilander u studiju Eurosporta.

''Pritisak je uvijek tu, on je dio posla koji mi radimo. Ali, pritisak je i dobar, čast je imati ga. To znači da radite nešto dobro za sebe i tenis'', odgovorio je Đoković.

Nastavak razgovora protekao je u nešto oštrijem tonu. Novak je istakao da mladi momci u tenisu nisu tako brzo stigli do vrha, a zatim i zaprijetio.

''Često se priča o smjeni generacija, igračima koji dolaze poslije nas trojice, ali... To se nije desilo'', rekao je Novak i izazvao smijeh u studiju, a zatim dodao: ''Možemo da pričamo cijeli dan o tome, ali uz svo poštovanje prema njima, imaju oni još mnogo da rade. Naravno, oni će biti najbolji u jednom trenutku, ali ja neću samo da stojim i gledam. Natjeraću ih da oznoje du*e kako bi nas smijenili.''

Novak Đoković će u finalu Australijan opena igrati protiv Danila Medveda koji je u meču budućih teniskih zvijezda bio bolji od Stefanosa Cicipasa.

Zanimljiva izjava na Eurosportu.
Izvor: Youtube/Highlights Kingdom

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC