• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki potez Crvene zvezde - izvinjenje Ibrahimoviću: ''Ko je vrijeđao Zlatana snosiće posljedice''!

Autor Dragan Šutvić

Klub osuđuje ponašanje i ograđuje se od pojedinca.

 Zlatan Ibrahimović rasizam Crvena zvezda Milan saopštenje Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Huliganstvu nema mjesta na tribinama, posebno ne kada su one prazne! Crvena zvezda je sinoć ugostila Milan, a meč sa italijanskim velikanom obilježio je i jedan incident.

Na snimcima koji su se pojavili sa stadiona, čuje se kako neko u kontinuitetu vrijeđa Zlatana Ibrahimovića, najboljeg igrača italijanskog tima koji na ovom susretu nije ni ulazio u igru.

Možda će vas zanimati

Od takvog ponašanja Crvena zvezda se ekspresno ogradila!

Saopštenje crveno-bijelih koji su se sinoć izborili za 2:2 i šansu da u revanšu naprave senzaciju protiv slavnog kluba, prenosimo u cjelosti.

''Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tokom sinoćnjeg meča sa Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda.

Crvena zvezda će u saradnji sa nadležnim organima pronaći pomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posljedice takvog ponašanja. Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koji je doživio u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvijek bio dobar domaćin i to je poznato u cijeloj Evropi i tako će ostati i ubuduće jer nikada ovakve ispade nećemo tolerisati'', navodi se u klupskom saopštenju.

O dešavanjima sa meča u Beogradu dan kasnije pišu i svetski mediji, a velika prašina podigla se i u dalekoj Švedskoj, za koju je Ibrahimović nastupao tokom reprezentativne karijere.

Podsjećamo, ekipa Milana za vikend igra gradski derbi sa Interom, dok će Crvena zvezda igrati protiv Spartaka iz Subotice. Narednog četvrtka na programu je njihov novi meč u Ligi Evrope.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC