• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Đoković je besramni Srbin, znamo da glumi povrede": Novak pokorio Australiju, pa doživio neviđeni napad na njega!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Sada mogu da pišu šta hoće, jer im je pobjedom svima začepio usta!

 Novak Đoković napad Australijan open lažna povreda Izvor: Profimedia

Novak Đoković je kralj Australije i to je potvrđeno pobjedom nad Danilom Medvedevom u tri seta, za manje od dva sata igre. 

Njegova pobjeda nije bila svima po volji, a i nakon što je jasno govorio o svojoj povredi i čak u jednom trenutku rekao da su svi medicinski snimci pokazali pucanje mišića, koje je Novak jasno osjetio protiv Tejlora Frica, nisu prestale priče o tome da je lažirao povredu. 

Možda će vas zanimati

 Sada je australijski novinar Džejms Meti u veoma ciničnom tonu pisao o pobjedi srpskog tenisera. 

"Novak Đoković je bio vrlo raspoložen za priču nakon osvajanja devetog Australijan opena, a govorio je o mnogim problemima. Srpski superstar je pregazio Danila Medvedeva i približio se Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu na listi igrača sa najviše osvojenih grend slemova, pošto je osvojio 18. titulu. On je uspio da dođe do tog nevjerovatnog podviga kada su mnoge, ne računajući njegovu tvrdokornu bazu "Nolefam" fanova, bili protiv njega iz nekoliko razloga. Bilo je pobune protiv njegovih većih prava u karantinu i pitanja oko legitimiteta povrede", piše Meti, koji očigledno ne vjeruje Novaku. 

Ko god je gledao meč na kome se Novak povrijedio, vrlo je jasno mogao da vidi promjenu na terenu poslije momenta u kome je Đokoviću pukao mišić. Izgleda da to nisu svi vidjeli...

"Dok je govorio poslije svog meča treće runde i pobjede nad Tejlorom Fricom, Đoković je otkrio da je pokidao stomačni mišić, iako nije odavao nikakve znake nelagodnosti dok je pobjeđivao Amerikanca u pet setova". piše australijski novinar i nastavlja.

"Ostao je tih poslije pobjede nad Milošem Raonićem u četvrtom kolu, odbijajući da otkrije detalje, ali je rekao da je povreda tako ozbiljna da bi se povukao da nije u pitanju grend slem", piše Džejms Meti. 

On potom ističe da je Novak poznat po simuliranju! 

"Svjetski broj 1 je poznat po glumljenu povreda kad gubi i čak je Nadal rekao da nije bilo šanse da je povreda tako loša kao što je 33-godišnjak pričao, jer bi bilo nemoguće pobijediti sa takvom povredom.Ali Đoković i čuda idu ruku po ruku u Melburn parku", ograđuje se na kraju Australijanac. 

A za kraj je sačuvao najbrutalniji napad na Srbina!

"Đoković je već nacrtao sebi metu na leđima kada je potpuno ignorisao mjere socijalne distance tokom njegovog Adrija tura prošle godine, kada se nekoliko igrača, uključujući njega  njegovu ženu, zarazilo virusom korona. Nik Kirjos je bio predvodnik kritika pošto besramni Srbin nije imao problem da bude na zabavama i igra bez majice u noćnim klubovima tokom njegovog turnira odigranog na Balkanu. Zbog toga su mnogi bili bijesni kada je poslao pismo šefovima australijskog tenisa u kome je tražio mjere koje bi olakšale život teniserima", zaključio je Meti. 

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC