• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španski guru i dalje sarađuje sa Đokovićem: Pepe Imaz otkrio detalje - Novak sve radi u harmoniji!

Autor Dragan Šutvić

Nije baš omiljen u Srbiji...

 Španski guru i dalje sarađuje sa Đokovićem: Pepe Imaz otkrio detalje - Novak sve radi u harmoniji! Izvor: Profimedia

Novak Đoković osvojio je u nedjelju Australijan open, čak deveti put u karijeri, a o njegovom uspjehu bilo je mnogo riječi u medijima.

Sada se oglasio i njegov nekadašnji saradnik, spiritualni guru Pepe Imaz, koji je za špansku "Marku" govorio o ličnosti Novaka Đokovića. Bivši teniser koji je sarađivao sa Markom Đokovićem, bio je često viđen gost na mečevima prvog tenisera svijeta tokom 2016. i 2017.

Možda će vas zanimati

"On igra tenis kao anđeo zbog toga što ima mir. A kada nemaš mir, onda ne možeš mnogo da uradiš na terenu", otkrio je Pepe Imaz.

"Novak je godinama radio na svojoj ličnosti, on razumije da što je bolji iznutra, sve je bolji i spolja. On sve radi u harmoniji. Pravi prave korake...", dodao je poznati španski "guru" za najuticajniji list iz Madrida.

Na čemu to Pepe Imaz trenutno radi sa Novakom?

"Ništa to nije posebno. Mi radimo na svemu. Nije to nešto što se radi za dva mjeseca. Ne možeš da se fokusiraš samo na jednu stvar. Stvar je da je Novak prvo ljudsko biće, a tek onda teniser. Preživjeli smo tešku godinu, tokom koje smo shvatili koliko je bitno da budeš ljudsko biće, koliko je porodica važna. To mu je mnogo pomoglo", dodao je bivši teniser.

A, kakvi su dalji planovi Novaka Đokovića i Pepea Imaza?

"Smirenost je ono što donosi rezultat. Ali, ona ne zavisi uvijek od tebe. Nekada možeš da budeš miran jedan dan, a već drugi da je izgubiš. To je naša priroda".

"Novakov cilj je da osvoji što je moguće više grend slem titula. Uporan je i odlučan u tome. Rafael Nadal i on su ljudi nevjerovatne mentalne snage i vidjećemo ko će na kraju osvojiti više tih titula. U svakom slučaju lijepo je što poslije svih ovih godina oni i dalje to rade", zaključio je on.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC