• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio je debeljuca sa krivom kičmom, a sad je najveći frajer među vaterpolista: Hteo sam da budem automehaničar! (VIDEO)

Autori Nebojša Šatara Autori Milutin Vujičić

Poznati sportista Nikola Rađen ispričao je za MONDO sve o svojim skromnim počecima, ulozi roditelja, ali i koji su ga naslovi u medijima najviše povredili.

 nikola-radjen-netkulturno-vaterpolista-video Izvor: MN PRESS

Vaterpolista Nikola Rađen, često je prisutan na stranicama tabloida, iako veoma retko daje intervjue. Ovoga puta je za MONDO poželeo da ispriča svoju životnu priču o teškim trenucima, porodici, vaterpolu i sreći.

Možda će vas zanimati

Na samom početku svoje ispovesti u MONDO emisiji Netkulturno, Rađen se osvrnuo na ljubav prema vaterpolu:

“To je dosta komična situacija, iskreno da ti kažem, veoma smešna. Kao i svi klinci, u osnovnoj školi sam išao svuda gde idu drugari: fudbal, karate, klizanje, folklor. Bio sam debeljuca i imao sam problema sa krivom kičmom, a doktor je mojim roditeljima preporučio da krenem na plivanje da bi mi se leđa ispravila. Svideo mi se sport, jer je bio sport sa loptom u vodi.

To je bila nova sredina i nova disciplina, jer sam radio sve u vodi”, rekao je voditeljki Jeleni Nikolić Kontrakulturnoj.

Sportista nam je otkrio da je početak u novom okruženju bio prilično težak.

“Prvi put sam plakao na svojoj prvoj utakmici, jer sam bio katastrofa. Napravio sam million grešaka, potopili su mi sedam lopti - plakao sam kao kiša. To je bila prva zvanična utakmica pred ljudima, sudijama, porodicom. Imao sam najbolju nameru, ali nije se dalo.”

Osvrnuo se na detinjstvo i na sve ono što je imao priliku da nauči tokom odrastanja:

“Najviše sam učio od babe i dede, jer su majka i otac mnogo radili. Sa dedom sam vikendom išao na pecanje, pa smo uveče u garaži radili automehaničarske poslove. Imao sam želju da budem automehaničar. Smislio sam čak i ime, trebalo je da se zove - Kod Nikole.”

Nikola Rađen podelio je svoja iskustva o ulozi roditelja i o odnosu sa ćerkama, Ninom i Teom:

“Ponosan sam roditelj i nema lepše zlatne medalje nego biti njihov roditelj. Tea je mlađa, ona je na odbojci, zagriženi je odbojkaš. Ona me uvek pita za neke sportske savete. Ona uvek očekuje odgovor i da ću biti na njenoj strani. Nedavno je promenila trenera i nije joj odgovarao. Zvala me je da idem sa njom na trening, da bi ubacila svog najjačeg aduta u svoju odbranu, a to je, naravno, tata.”

Za kraj nam je govorio o teškim trenucima u karijeri, izazovima i popularnim internet trendovima koje ne voli. Navodio je, koji su ga to naslovi najviše povredili i koliko je emotivan.

Pogledajte novu Netkulturno epizodu!

(mondo)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC