• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatsko, izvini što sam te izneverio: Bivši šampion se oglasio posle brutalnog nokauta emotivnom porukom

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Obećava da se tako nešto više neće ponoviti

 UFC Frensis Nganu novi šampion pobijedio Stipu Miočića Izvor: Profimedia

Svet UFC ima novog šampiona – Frensis Nganu je brutalnim nokautom pobedio dotadašnjeg vladara Stipu Miočića i oteo mu pojas.

Amerikanac hrvatskog porekla se oglasio danas iporučio svima da se oseća dobro, a onda se izvinio svima, posebno Hrvatskoj i svom rodnom gradu Klivlendu.

Možda će vas zanimati

"Prvo i osnovno – okej sam. Znam da onaj pad nije bio najgraciozniji, ali bio sam u nesvesti, tako da se to događa", počeo je Miočić u šaljivom tonu, pokazavši još jednom svoj veliki karakter.

"Mojoj porodici, prijateljima i navijačima, posebno Hrvatskoj i Klivlednu – volim vas i žao mi je. Mrzim kad vas izneverim. Hvala mom timu. Znam da osećate svaki poraz isto koliko i ja. Pobeđujemo kao porodica, gubimo kao porodica. Porazi nisu zabavni, uvek bole neko vreme, ali to su opasnosti ovog posla", napisao je on.

Sada već bivši šampion, inače aktivni vatrogasac, rekao je da su porazi sastavni deo života i da se iz njih može učiti i obećao da će u sledeću borbu doći pripremljeniji. Onda je opisao svoje viđenje druge runde.

"Nažalost, odstupio sam od strategije. Sjajno sam se osećao na početku druge runde, video sam da počinje da se odvija kako treba. On je postao vrlo umoran, a ja sam uleteo previše željan i nezaštićen. Nisam bio u dobrom stavu da primim taj udarac. On je video otvor i uradio šta bi svaki veliki borac uradio. To je moja greška i to prihvatam, više se neće desiti".

On je čestitao rivalu, rekavši da je to bilo njegovo veče, a onda najavio odmor i pripreme za sina koji treba da stigne na leto.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC