• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otac se dopingovao, sin uhapšen zbog silovanja: Veliki skandal u porodici slavnog Amerikanca!

Autor Dušan Ninković

Tati su oduzeta priznanja, a sin bi mogao i na višegodišnju zatvorsku kaznu...

 lens-armstrong-biciklizam-sin-luk-silovanje-uhapsen Izvor: Instagram/lancearmstrong/printscreen

Amerikanac Lens Armstrong, kom su mnoge titule u biciklizmu oduzete zbog dopinga, sada ima nove probleme u porodici. Njegov sin Luk (21) napravio je daleko veći prekršaj i uhapšen je zbog silovanja.

Skandal koji se desio prije tri godine advokati porodice Armstrong pokušavaju da opravdaju kao srednjškolsku ljubav, ali dokazi ne idu u prilog porodici i Luku, momku koji bi u narednom periodu mogao da ima velikih problema.

Možda će vas zanimati

Prije nešto više od tri godine, u martu 2018. Luk Armstrong je, po tvrdnjama žrtve, u porodičnoj kući silovao djevojku od 16 godina. On je dvije godine stariji od žrtve, što će biti jedan od glavnih aduta odbrane, ali postoji i druga strana priče.

Dok se Lukovi advokati pozivaju na tinejdžersku ljubav, devojka koja je nasilje prijavila prije oko pola godine tvrdi da se ne sjeća vožnje sa zabave do kuće Armstrongovih, kao ni ostatka večeri. Ona se sutradan probudila u nepoznatoj sobi, a ubrzo je shvatila da je tokom noći bilo seksa.

Po zakonima vrlo konzervativnog Teksasa, savezne države u kojoj žive, osobe mlađe od 17 godina nisu dovoljno odrasle da bi imale seksualne odnose.

Ovo je tek jedan u nizu skandala koji prati porodicu Lensa Armstronga. U jednom trenutku najveći biciklista svih vremena morao je da vrati veći dio nagrada i priznanja, jer su mu oduzeti nakon dokaza da je bio dopingovan.

Tako se nekadašnji sedmostruki šampion prestižnog Tur de Fransa danas vodi samo kao osvajač dvije etape na trci oko Francuske, dok mu u biografiji i dalje piše da je 1993. godine osvojio Svjetsko prvenstvo na otvorenom drumu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC