• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal ponovo pecka Novaka - poručio mu da ga čeka težak meč

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

On je spreman, a za srpskog asa očigledno nije siguran.

 rafael nadal izjava novak đoković monte karlo Izvor: Profimedia/Icon Sportswire/YouTube/Australian Open TV/Printscreen

Noletove fanove neće da oduševi Rafina nova izjava.

Proslavljeni španski teniser Rafael Nadal održao je konferenciju za medije pred početak tunrnira u Monte Karlu, a jedno od tema o kojima je pričao bio je i mladi teniski talenat "Novi Novak".

Možda će vas zanimati

Italijana Janika Sinera teniski stručnjaci porede sa najboljim teniserom planete Novakom Đokovićem, a koliko sličnosti ima sa srpskim asom možda ćemo imati prilike da vidimo na samom početku Mastersa u Kneževini.

Iako je Siner u prethodnom periodu pokazao sjajan tenis, zna se bi favorit tog meča bio Novak, međutim španski teniski kralj ne vidi to baš tako.

"Drago mi je zbog Janika, on je odličan momak. Ne mogu da pričam o njegovom potencijalnom susretu sa Đokovićem, jer ga u prvom kolu čeka težak rival Albert Ramos. Siguran sam da ni Janik ne razmišlja još o Novaku. Ako se suretnu, biće to težak meč za obojicu. Nole je osvojio grend slem, sigurno je mnogo trenirao na šljaci. Ali vjerujem da će biti velika borba", poručio je Nadal.

U nedjelju je razbjesnio fanove prvog reketa svijeta jer nije bio oduševljen time što je Đoković igrač sa najviše sedmica provedenih na vrhu, a izjava kojom ne vidi Novaka kao favorita u meču protiv Sinera mogla bi ponovo da razljuti navijače srpskog asa.

Nadal je na konferenciji govorio o stricu Toniju, koji ima novog učenika. Treći reket svIJeta tvrdi da nije ljut zbog tog poteza.

"Srećan sam zbog njih. Toni ima mnogo iskustva, zna dosta o ovom sportu, posJeduje znanje koje je svakome potrebno. Sigurno će biti velika pomoć Feliksu. Ja nemam nikakav problem s tim, Toniju želim samo najbolje, on je moj stric. Zahvalan sam zbog svega što je uradio za mene", objasnio je Rafa.

Španac u Monte Karlu ima čak 11 trofeja i najuspješniji je teniser na tom turniru, što je potpuno razumljivo jer je u pitanju šljaka čiji je Nadal kralj.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC