• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobijedio Novaka u Beogradu i sjetio se Australije: Protiv Đokovića kao da je zid!

Autor Dragan Šutvić

Na ta dva turnira bio je potpuni hit!

 serbia open karacev Izvor: MN PRESS

Napravio je najveće iznenađenje na Australijan openu, kada je ničim izazvan stigao do polufinala. Tada je svijet upoznao Aslana Karaceva, a Novak Đoković ga savladao na putu do još jedne grend slem titule.

U Beogradu je bilo drugačije, pobijedio je ruski teniser, pa će se on boriti za trofej protiv Matea Beretinija, italijanskog tenisera koji je drugi nosilac turnira.

Nakon meča na Serbia openu koji je pripao Karacevu, Rus je pohvalno govorio o Novaku Đokoviću, koji je tokom meča osjetio vrtoglavicu.

''Zadovoljan sam svojom igrom, ovo mi je definitivno najbitnija pobjeda u karijeri. Sa ovakvim igračima morate da igrate agresivno. Sve vam vraća, dobro se kreće. Pokušavao sam da budem fokusiran čim sam stupio na teren. Dao sam 200 odsto sebe na ovom meču, igrao je dobro, ne daje vam besplatne poene. Tera vas da igrate, morate da budete usredsređeni sve vrijeme'', rekao je Aslan.

Prisjetio se i susreta iz Australije sa čovjekom kom su sada važni samo grend slem turniri, ali kaže da je ovo bio potpuno drugačiji meč.

''Ovaj meč i meč iz Melburna ne mogu da se porede. Mislim da je tada imao jednu grešku u dva seta, izgledalo je kao da sam igrao protiv zida. On je tada pobijedio Medvedeva u finalu, mislim da to ne može da se poredi. Ovde je drugačija podloga'', zaključio je ruski teniser.

Njega sada čeka finale, za koje će biti odmorniji od rivala. Ipak, i on je imao naporan raspored, pa mu je potreban odmor.

''Pokušaću da se oporavim, ovde ima dobar ATP fizioterapeut, a odmoriću i u hotelu. Ipak, nema puno vremena za odmor, ali svi polufinalisti imaju iste uslove'', dodao je Aslan Karacev.

Finalni meč na Serbia openu zakazan je za 13:00, dok se pobjednici u dubl konkurenciji već znaju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC