• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iznervirao sam se, izgubio mir, to je lekcija! Novak se svađao sa sudijom, a kiša uništila šljaku!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Najbolji teniser svijeta proveo na terenu više vremena nego što je planirao.

 novak đoković o prekidu iznervirao sam se Izvor: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Najblji teniser svijeta bio je blizu pobjede, servirao za meč protiv Amerikanca Frica, a zatim morao na višesatnu pauzu. Prvo je Tejlor napravio brejk, a zatim je kiša prekinula meč!

Tri sata kasnije, Novak koji je vodio žestoku raspravu sa sudijom, vratio se u meč hladne glave. Drugi set osvojio je u taj-brejku i plasirao se u treće kolo Mastersa u Rimu, koji želi da osvoji nakon nekoliko slabijih rezultata na prethodnim turnirima.

Možda će vas zanimati

Danas mu nije bilo lako. Vidjeli smo ga ljutitog, a pokazao je emocije i na kraju meča.

''Olakšanje, to je sam osjetio. Zato što sam konačno dobio meč. Nije bilo lako igrati u ovakvim uslovima, pod kišom, sa prekidima. Bilo je vrlo opasno u jednom trenutku. Izgubio sam strpljenje u jednom trenutku meča. Ali, na kraju krajeva, kad prebrodite ovakve uslove i ovakve izazove, dobijate još više samopouzdanja. Mislim da ću uspjeti da igram još bolje'', rekao je Novak Đoković.

Kiša, šljaka koja postaje blato, sudija sa kojim je ušao u raspravu, rival na drugoj strani mreže,... Sve su to bili današnji Đokovićevi rivali.

''Naravno, kada pada kiša, šljaka postaje blato! Morate da vidite sa sudijom i drugim igračem kada da se zaustavi meč. Jedan nije dovoljan za tako nešto. Na kraju nije bilo lako, kada bacate lopticu za servis oči su vam pune vode. Kiša je počela intenzivnije da pada baš kada sam izgubio gem na svoj servis.  Ali, ovo nije prvi ili posljednji put da igram u takvim uslovima. I pored svog iskustva koje imam, iznervirao sam se, izgubio smirenost i koncentraciju... Ali ok. Na kraju dana ovo su bile velike lekcije koje ću pokušati da izvučem'', dodao je Novak.

Novak još ne zna rivala u trećem kolu Rima. Protivnik najboljeg tenisera svijeta biće bolji iz meča Nori - Davidovič Fokina.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC