• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konačno! Novak je najbolji na svijetu: Cicipas je vodio, ali ovaj broj sve mijenja!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Drugačiji ishod ne bi smio da se desi.

 novak-djokovic-rolan-garos-atp-trka-prvo-mesto Izvor: twitter.com/rolandgarros

Novak Đoković još jednom je pokazao da je riješen da njegovo ime stoji uz epitet najvećeg svih vremena. Osvojio je Rolan Garos, svoj 19. grend slem trofej u karijeri i obezbijedio nove bodove!

Možda će vas zanimati

Iako svjetski broj jedan drži svoju lidersku poziciju na ATP tabeli 326 nedelja, Novak od početka godine nije uspijevao da izbori prvo mjesto u ATP trci koji pokazuje ko je osvojio najviše bodova od starta sezone. To mjesto držao je upravo Đokovićev protivnik iz finala u Parizu, Stefanos Cicipas.

Nakon velikog finala Rolan Garosa, Novak Đoković zauzeo je čelnu poziciju i na ATP trci. Srpski as sada ima 5.170 poena, dok je grčki tensier pao na drugo mjesto i ima 4.560 bodova.

Grk je ušao u sezonu na genijalan način, i konstantno ređao završnice turnira, osvojio je i dvije titule pa je tako bio lider u toj trci, ali više ne!

Na taj podatak i tu brojku kojom će se prestići Stefanos smo čekali od početka godine. Zasluženo sada vodi Novak! Igra odličnu sezonu, ide ka jednom od najvažnijih ciljeva u karijeri, a to je da postane vlasnik najviše grend slem pehara u istoriji tenisa. 

Očigledno postaje da ne moramo da se plašimo ni kada gubi 0:2 u setovima, ni kada je na sred šljake sa druge strane mreže čovjek koji je kralj te podloge, Đoković jednostavno može sve.

Svaka čast Grku za borbu, svaka čast Rafi za dominaciju na šljaci, ali Srbin je od ponedjeljka najbolji i na ATP listi i u ATP trci. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC