• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak zasmijao publiku - nadam se da će pasti kiša! Đokovića pitali za sljedećeg protivnika, a on prizvao nevrijeme

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković bio je raspoložen nakon meča osmine finala protiv Kristijana Garina.

 novak-djokovic-kristijan-garin-izjava Izvor: Tanjug/AP/Kirsty Wigglesworth

Svjetski broj jedan prošao je u četvrtfinale Vimbldona, a nakon meča bio je i više nego zadovoljan svojom igrom.

Možda će vas zanimati

Novak Đoković savladao je Kristijana Garina (6:2,6:4,6:2), a nakon uspješne borbe sa osmijehom je pozdravio publiku i našalio se sa njima.

"Veoma sam zadovoljan, oduševljen što sam vidio još više navijača na Centralnom terenu danas. Zadovoljstvo je vidjeti vas i hvala što ste došli. Nadam se da ste uživali kao i ja na terenu", rekao je nasmijani Novak, a onda krenuo da se šali.

Novinarka je pitala Đokovića o narednom rivalu, odnosno koga priželjkuje za protivnika iz meča Fučović - Rubljov, a on se nasmijao i poručio:

"Nadam se da će padati kiša pa da će nastaviti sutra. Šalim se, ne treba kiša", raspoložen je bio Đoković, a želja mu se nije uslišila jer je Mađar slavio poslije drame protiv Rusa.

Garinu je meč protiv Novaka u osmini finala Vimbldona nevjerovatan podvig, a novinarku je zanimalo i da li se Novak sjeća svojih najranijih duela na londonskoj travi.

"Volim da mislim da je ovaj teren drugi dom za mene. Oduvijek sam sanjao da osvojim Vimbldon. Kada uđete na ovaj teren, daje vam više žmaraca nego bilo koji drugi stadion. Ne mogu da se sjetim baš prvog meča ovdje, odavno je bilo. Mogu da se sjetim da je ovaj teren uvijek evocirao najljepše emocije i nervozu kao nijedan drugi teren", objasnio je srpski as.

Đoković je sjajnim tenisom stigao do četvrtfinala, a na tom putu izgubio je samo jedan set. Veliku snagu donio mu je pehar sa Rolan Garosa.

"Moje samopouzdanje je ogromno poslije osvajanja Rolan Garosa, to je jedan od najvećih trijumfa pod ovakvim okolnostima. Dva puta u pet setovima i dva puta u četiri seta i to je izvuklo mnogo toga iz mene, ali mi je dalo krila za Vimbldon. Ovo je najbrža podloga u tenisu i treba vremena da se prilagodite na tu igru. Štogod više traje turnir, to se na travi osjećam komfornije", zaključio je najbolji teniser svijeta.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC