• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad je Novak počinjao, ovo niko nije mogao da zamisli: Legenda priznala da je Srbin najveći, dokazi su neoborivi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković ne ide samo ka tituli na Vimbldonu nego i ka momentu kada će svi morati da priznaju da je Srbin najveći ikada!

 novak-djokovic-dzon-njukomb-vimbldon Izvor: Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Novak Đoković je jednostavno počistio Kristijana Garina sa terena u četvrtom kolu Vimbldona i tako zakazao duel sa Martonom Fučovičem u četvrtfinalu.

Do sada je u karijeri Novak osvojio pet titula na engleskoj travi, a sedmostruki grend slem prvak Džon Njukomb je istakao da to niko nije mogao očekivati. 

"Kada je Novak Đoković počinjao svoju karijeru niko nije mogao ni da pomisli da će imati ovoliko uspjeha na travi", rekao je Njukomb.

On je istakao da je najbolji igrač svijeta do te mjere razvio svoju igru na travi da je sada na Vimbldonu dobar koliko i na tvrdim podlogama.

"Stvarno je sjajno razvio svoju igru i doveo se do takvog nivoa samopouzdanja kao kada igra na tvrdim podlogama. Na kraju i na šljaci postoji samo jedan igrač bolji od njega, a pričamo o najboljem ikada na šljaci. Ne vidim bolje tenisere od njega na drugim podlogama", istakao je Australijanac. 

Na kraju je istakao da bi pobjedom na ovogodišnjem Vimbldonu Novak i definitivno postao najveći teniser u istoriji. Jednostavno, dokazi su neoborivi. 

"Iskreno vjerujem da će Novak Đoković biti najveći teniser svih vremena ako osvoji ovogodišnji Vimbldon. Na kraju Federer igra estetski najljepši tenis, a Nadal ima kvalitet i uspjehe koji bi mogli da ga učine najboljim u istoriji. Ali Novak je sada blizu da to postane, postoje jasni dokazi za to i ne možemo ignorisati činjenice", završio je Njukomb. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC