• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Snimak koji morate da vidite - Šamar Rodžeru i Rafi od legende! Objasnio im zašto je Novak najveći za manje od minut! 

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Džon Mekinro je sve objasnio, a trebalo mu je samo minut vremena!

 džon mekirno novak đoković je najveći Izvor: Profimedia/Elena Leoni/ Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth / Profimedia/UPI

Više niko ne može da spori, Novak Đoković je najveći ikada! Sada je na njegovu stranu stao i čuveni američki teniser Džon Mekinro. 

Višestruki osvajač grend slemova je nedavno poručio da Federer neće osvojiti više nijedan grend slem, a iako sumnja u Đokovića na Olimpijskim igrama, očito je da očekuje njegovu pobjedu na Vimbldonu.

Možda će vas zanimati

Mekinroa je šokirala Novakova konstantnost, a sada je u najavi koju je snimio pred polufinale koje je Novak igrao dao svoje mišljenje o tome ko je najbolji na svijetu. Svi, pa i Mekinro, znaju da Novaka određeni dio publike ne voli. Ali kako on kaže, nije u tome stvar!

"Grend slem tenis nije takmičenje u popularnosti! Nije stvar u tome da budete onaj koga svi vole, za koga svi žele da pobijedi. To vam neće donijeti pobjedu. A o tome se raditi", počeo je Mekinro. 

A onda je nastavio još žešće! Poručio je da Novaka mogu da ne vole, ali da će uvijek na terenu morati da ga poštuju. Jer kad izađe na teren, on pobijedi. 

"Mogu da misle si dosadan, mogu da misle i da si razmažen. To ništa ne znači. Ono što će ti dati svaki put kad izađeš na teren je poštovanje. Ne možeš da ne poštuješ čovjeka koji je osvajao ovaj turnir pet puta", dodao je on. 

A na kraju je imao jaku poruku!

"Kada ti vrijeme istekne, da li ćete procjenjivati po broju pratilaca koje imaš? Ma bježi! Procijeniće te po broju pobjeda. I znaš šta? Vremenom te možda i zavole", poentirao je Mekinro. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC